ACNEWS

Bűnös pásztoróra: oltáron szexelt a falusi házaspár

Oltárkép - Illusztráció forrás: pixabay
Oltárkép - Illusztráció forrás: pixabay
A templomi orgiát a férj mobiltelefonján rögzitette. Akkor bukott le, amikor a felesége később feljelentette: családi erőszakért.
Hirdetés
Ad image

Vallásgyakorlás megzavarása miatt emeltek vádat egy 39 éves férfi ellen, aki meggyalázta egy 15. században épült késő gótikus templom oltárát. A feleségével szeretkezett, és a bűnös orgiát a mobiltelefonjával rögzítette.

Hogy mit követtek el, az jó ideig titokban maradt. A szégyenteljes tettre akkor derült fény, amikor feleség feljelentést tett a férje ellen családon belüli erőszak miatt! Azt vallotta, hogy többször megverte, fojtogatta és azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Amikor a bajor rendőrök letartóztatták Peter B.-t, lefoglalták a mobiltelefonját, és ellenőrizték, hogy mi van rajta. Akkor derült ki Rosenheim falu templomának oltárán elkövetett szexuális aktus.

Mivel az ügyészség szerint a templom a vallási közösség istentiszteletének szent helye, szeretkezésük büntetést érdemel. A telefonon rögzített felvételért a nő pénzbírságot kapott, de a férjre szándékos és veszélyes testi sértés miatt több éves börtönbüntetés vár – írta a bild.de.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés