ACNEWS

Gyilkos hurrikán közepén forgattak pornófilmet

Cami Strella Fotó: Youtube
Cami Strella Fotó: Youtube
Joe Biden, az USA elnöke figyelmeztetett a hurrikán veszélyekre, de ügyet sem vetett erre a felnőttfilmes sztár.
Hirdetés
Ad image

A halálos Hillary hurrikán a héten Dél-Kalifornia nagy részén pusztított. Egy felnőtt-sztár viszont úgy gondolta, hogy ez elég jó idő ahhoz, hogy ’dolgozzon kicsit’.

Annak ellenére, hogy a vihar megölt egy embert, hatalmas területeket öntött el, földrengést indított el és mérhetetlen káoszt okozott, Cami Strellát egy erősen +18-as forgatáson látták a teljes felhőszakadásban.

A legnépszerűbb felnőttoldalra fel is került a film, mely az „I Got Railed In The Rain During Hurricane Hilary With Huge Facial” címet kapta – írja a DailyStar.

A megjelenés után Cami Strella így nyilatkozott az emberéletet követelő természeti katasztrófáról:

„Annyira vicces volt számomra, hogy LA-ben mindenki kiborult egy kis eső miatt! Szóval kihoztuk belőle a legtöbbet. Nagyon jól éreztük magunkat, és meg akartuk osztani a világgal!” – írta közösségi oldalára a pornós.

Joe Biden elnök a napokban közleményt adott ki az ottani káoszról:

„Ma délután beszéltem Gavin Newsom kaliforniai kormányzóval az érvényben lévő vészhelyzeti készültségi intézkedésekről és a Hilary trópusi viharra adott első válaszlépésekről.Továbbra is tájékoztatnak a készültségi erőfeszítéseinkről és a vihar lehetséges hatásairól – beleértve az árvizeket is. A kormány készen áll arra, hogy további segítséget nyújtson. Arra kérem az embereket, hogy vegyék komolyan ezt a vihart, és hallgassanak az állami és helyi tisztviselőkre”

A vihar továbbra is tombol.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!