ACNEWS

Charlie szívszorítón emlékezik Török Ádámra

Hirdetés
Ad image

Az egész zenei ipar gyászba borult a mai napon.

Mindenkit lesújtott a hír, mikor kiderült, hogy Török Ádám a magyar progresszív rock és jazzrock kiemelkedő alakja 75 éves korában elhunyt.

Az AcNewsnak, Charlie mondta el, mennyire összeszorult a szíve, mikor megtudta, hogy elhunyt a közeli jóbarátja.

„Ádit mindenki szerette. Megrázott a hír. Megkönnyeztem… Együtt kezdtük ezt az egész beat korszakot. Nagyon jó kollega, és beszélgetőpartner volt. Megannyi közös sztorink van, nagyon közel álltunk egymáshoz. Páratlan volt a magyar zenei szférában, és az egész szakma szerette őt, ami nagy szó. Fiatalabb korában ő volt a legszebb srác egész Magyarországon. Most csütörtökön találkoztunk volna, de sajnos már nem lehet. Inni fogunk az emlékére.”

Tátrai Tibor is nagyon közel állt a legendához, érthető módon, nem jutott szóhoz, amikor megtudta, hogy elhunyt a barátja.

„Nem tudok mit mondani… nem is szeretnék. Magamban gyászolom őt” – mondta lapunknak.

Szigeti Ferenccel, a Karthago együttes vezetője közösségi oldalán búcsúzott a zenésztől.

„Istenem… most szombaton még felköszöntött a születésnapomon, ahogy szokott, figyelmesen és kedvesen. Felfoghatatlan. ’Török bácsi’ ahogyan Ő hívta magát az utóbbi években, nekünk meg Gyugyó… A magyar undeground rockzene igazi, hiteles alakja, hőse volt. Mindig a saját útját járta, utánozhatatlan, egyedi stílusa és a remek fuvolázása, énektudása emelte magasba és tartotta Őt a hazai zenei élet meghatározó alakjai között. Zenéje, emléke örökre itt marad velünk. Elment a gőzhajó” – emlékezett meg róla a Facebook oldalán.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés