ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Cicaharc tombolt Becskén, kórház és bíróság lett a vége

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Se a kórházi orvosok, se a rendőrök nem hittek a fülüknek, amikor megtudták, milyen indokkal verték félholtra a becskei asszonyt.
Hirdetés
Ad image

Cicaharchoz riasztották a mentőket és a rendőröket Becskén, melynek végén az egyik asszony kórházba került, a másik a bíróságra. Előbbi  most életveszélyt okozó testi sértés miatt áll a taláros testület elé. A vádirat szerint egy nő bekopogott a 29 éves szomszédasszonyához, hogy segítsen a mobilján elindítani egy netbankos tranzakciót.

Csakhogy a házigazda nem segített a szomszédjának, aki emiatt dühbe gurult – írta az ugyeszseg.hu. A szóváltás közben a házigazda megbotlott a teraszán tárolt nyúlketrecben és leesett a magas teraszról, eltörte a csontját. Majd amikor orvoshoz indult, a csalódott szomszédasszony útját állva trágár szavakkal szidalmazta. Na, több se kellett a megsérült nőnek dühében egy hatalmas pofont lekevert a vádlottnak. Majd még egyet és még egyet. Aztán a hajánál fogva a földre rántotta az áldozatát, egy husánggal eltángálta, majd jól meg is rugdosta.

A verés miatt az áldozat nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Nógrád Vármegyei Főügyészség 2 év, 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kért az elkövetőre, amennyiben az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés