ACNEWS

Ciccolina drámája: Nem tudok hazaköltözni Magyarországra!

Az ex-pornócsillag nem tudja eladni az olaszországi ingatlanjait, miközben fájlalja, hogy nem hívják hazai showműsorokba szerepelni.

Hirdetés
Ad image

Az ex-pornócsillag nem tudja eladni az olaszországi ingatlanjait, miközben fájlalja, hogy nem hívják hazai showműsorokba szerepelni.

Úgy tűnik, továbbra is Olaszországban marad Cicciolina. Az ex-felnőttfilmes sztár ugyanis két éve nem tud túladni itáliai ingatlanjain, így nem teljesülhet az a vágya, hogy végre újra hazánkban élhessen. Husikát Milánóban értük el, ahol egy divatbemutatón szerepelt a fiával, Ludwiggal. A sztár lapunknak elárulta, nem csak a Covid-helyzet nehezíti a hazajutását; itthon ugyanis nem akad munkája.

„Javul itt a helyzet, de a házaimat nem tudom eladni, az embereknek most nincs pénze lakást venni. Szeretnék visszaköltözni Magyarországra, de így nem megy. Ami rosszul esik, hogy nem hívnak showműsorokba szerepelni, pedig énekelek, táncolok, lehetnék akár zsűri. Egy reality-n kívül a Life TV-ben nem hívtak sehova. A Celeb vagyok ments ki innen sztárjai közül mindenki dolgozik valahol, csak engem nem hívnak, ez rossz érzés, pedig alig két órányi repülőre vagyok. Lehet túl drága vagyok, de azt gondolom, egy művésznőt meg kell fizetni, nem megyek el fillérekért” – vélekedett Husika, majd elárulta, hogy  Dél-Európában továbbra is hatalmas sztárnak minősül, többek között az egyik legismertebb ruhamárka egyik modelljének választották a 69 évesen.

„Ebben a korban modellkedni nagy öröm, jól jött ez a munka a koronavírus után. Madridban mindenki az én arcomat látja egy több emeletes óriásplakáton. Nyitnak a diszkók és egyre több talk-showba megyek újra. Hamarosan Németországba megyek Berlinbe és Münchenbe” – lelkendezett a sztár, aki továbbra is tartja magát korábbi fogadalmához; nem tér vissza a szexfilmekhez, dacára annak, hogy sokan örülnének, ha újra láthatnák egy korhatáros filmben a még mindig bombasztikus formában lévő dívát.

„Pornó nincs többé, visszavonultam, maximum erotikus tartalmú eseményekre megyek el special guestnek, de már ez se jellemző a vírus óta. Esküvőkre hívnak meg tanúnak vagy énekelni. Kevesen tudják, de nagyon jól sakkozom, most egy olasz étteremmel szerződtem le, ahol egy kellemes ebéd vagy vacsora mellett játszhatunk is egy kicsit” – fűzte hozzá Cicciolina.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés