ACNEWS

11 férfi erőszakolt meg egy lányt, majd elégették a kemencében

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A megerőszakolt és élve elégetett lány testvére átkutatta a kemencében talált elszenesedett maradványokat, hogy megtalálja az ékszereit.
Hirdetés
Ad image

Megtalálták egy 14 éves lány elszenesedett maradványait, akit csoportosan megerőszakoltak, mielőtt élve elégették volna. Az indiai Rádzsasztánban 11 férfit vádoltak meg a szörnyű bűncselekmény elkövetésével.

A lány teste olyan súlyosan megégett, hogy csak akkor derült ki, ki volt az elkövető, amikor a megdöbbent testvére átfésülte a maradványokat, és megtalálta az ékszereit. Úgy tudni, hogy a lány körülbelül egy hónappal ezelőtt a család kecskéire vigyázott, de nem tért haza a szokásos időpontban. A rendőrség ezután kezdte el keresni.

A helyi rendőrség elmondta: „A lány bátyja látott több faszénégető kemencét, amelyet egy nomád közösség tagjai állítottak fel. Az egyik kemencéből felszálló füst felhívta a figyelmét, és gyanút fogott, mivel este azok nem voltak aktívak. Egy bottal kotorászott a kemencében, és átnézte az elszenesedett tárgyakat.”

A több mint 400 oldalas vádiratban kilenc férfit neveztek meg a támadás feltételezett elkövetői közül, de volt még kettő érintett, aki kiskorúnak minősül.

Az ügyet az egyik legnagyobb kihívást jelentő nyomozásnak nevezték, mivel a holttest állapota és bizonyos testrészek hiánya miatt nagyon nehéz a csoportos nemi erőszak bizonyítékainak összegyűjtése – számolt be róla a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés