ACNEWS

Darabolós gyilkostól rettegnek a bécsiek…

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Gyilkossági rejtély: csatornában találták meg a brutálisan darabokra fűrészelt férfit. Az áldozatot előtte halálra verték.
Hirdetés
Ad image

Teljes gőzzel folyik a nyomozás a Bécs Floridsdorf kerületében található Marchfeld-csatornában talált holttestdarabok ügyében. A bécsiek most egy darabolós gyilkosról suttognak és félnek.

A férfi levágott fején tompa tárgyi sérülést találtak, vagyis valószínűleg agyonverték. Ezen kívül egy éles élű szerszám nyomait találták a csontokon és különböző testrészeken. A bécsi rendőrség tehát egy „darabolós gyilkosra” vadászik! Az áldozatot a jelek szerint maffiaszerűen feldarabolták, majd a testrészeit a vízbe dobták. A schwarzlackenaui borzalom akkor vette kezdetét, amikor egy szenvedélyes horgász egy emberi lábat húzott ki a vízből pörgős horgászat közben.

Az állami bűnügyi hivatal gyilkossági nyomozói most lázasan próbálják DNS-összehasonlítással tisztázni a még ismeretlen elhunyt személyazonosságát. A genetikai ujjlenyomat elemzése a jövő hétre várható – írja a krone.at.

A nyomozóknak azonban már van egy forró nyomuk a fővárosi eltűnt személyek bejelentéseiből. Az eltűnt személy személyleírása és bizonyos fizikai jellemzők valószínűleg egyeznek a Marchfeld-csatornából származó holttesttel. A brutalitás, és az azt követő tervszerű végrehajtás arra utalhat, hogy az elkövető és az áldozat ismerték egymást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés