ACNEWS

Denevér harapta meg a koncertező világsztárt

Taylor Momsen / Fotó: Shutterstock
Taylor Momsen / Fotó: Shutterstock
Taylor Momsent Batgirlként éledt újjá, miután fellépése során Sevillában egy denevér támadta meg a színpadon.
Hirdetés
Ad image

A Gossip Girllel hírnevet szerző Taylor Momsent együttesével, a The Pretty Recklessel Sevillában lépett fel szerda este, amikor egy denevér a Witches Burn (boszorkányégetés) című száma alatt a lábát szemelte ki. A rajongók elkezdtek üvölteni és mutogatni, azonban az énekesnő nem igazán értette, hogy mit szeretnének tőle. Majd, amikor észrevette, hogy a kis vérszívó a lábán tanyázik ennyit mondott nyugodtan: „Egy rohadt denevér van a lábamon. Tudna valaki segíteni?”

„Bizonyára tényleg boszorkány vagyok.” – fűzte hozzá, miközben a kollégái és a backstage munkatársai megpróbálták leszedni róla az amúgy emberre alapvetően veszélytelen, bogarakon és rovarokon élő denevért. A koncert után azonban Taylor végül kórházba került, ahol veszettség ellen kezelték. „Aranyos volt, de igen, megharapott… Szóval a következő két hétben veszettség elleni oltásokat fogok kapni.” – tájékoztatta a fejleményekről a rajongóit az énekesnő.

A Batgirl becenevet egyébként a kórházi dolgozók adták neki, miután a helyi hírekben is megjelent a furcsa eset. Vannak, akik egyenesen Ozzy Ozborne-nal hozták párhuzamban, miután a rocksztár 42 évvel ezelőtt egy legendás koncertjén leharapta egy denevér fejét. „Ozzy elhárította a felelősséget. Most te lettél a kiválasztott, a sötétség hercegnője.” – kommentálták az X-en az esetet, amit a News Sky idézett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés