ACNEWS

Díjazták az Aranyélet sztárját, Döbrösi Laurát, akire nem csak a színpadon érdemes odafigyelni

A Femcafé már a negyedik alkalommal kereste meg azokat az inspiráló hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Döbrösi Laurát " A leginspirálóbb fiatal tehetség" kategóriában díjazták.

Hirdetés
Ad image

A Femcafé már a negyedik alkalommal kereste meg azokat az inspiráló hölgyeket, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Döbrösi Laurát ” A leginspirálóbb fiatal tehetség” kategóriában díjazták.

Egy év, a világjárvány okozta kényszerpihenő után csütörtökön este újra megrendezték az egyik legcsillogóbb eseményt, a Femcafe Inspiráló Nők Gáláját a Magyar Zene Házában. A díjjal a munkásságukkal és teljesítményükkel motiváló fiatal női tehetségeket, illetve a szakmájukban kiemelkedő példaképeket ismerték el.

Az elképesztő teljesítményeket felmutató civil hölgyekre az olvasók 7 kategóriában, online adhatták le szavazataikat.

A rendezvény házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak. Nóra már harmadszor állt az Inspiráló Nők Gála színpadára, mint az est háziasszonya, és műsorvezető társa, a Jászai Mari-díjas színművész őszintén bevallotta, hogy Nóra még őt is inspirálja.

Fotó:Femcafé Inspiráló Nők/Kunos Attila

A jelöltek és díjazottak között többnyire sikeres civil személyek szerepeltek, ám a listán felbukkant egy sokak számára ismerősen csengő név is: A nagysikerű Aranyélet című sorozatból is ismert Döbrösi Laura színésznő, klímanagykövet, fesztiválszervező, aktivista, környezetvédelmi nagykövet – és még hosszú a lista, amellyel kiérdemelte  „A leginspirálóbb fiatal tehetség” kategóriában a győzelmet. 

„Nagyon megtisztelő számomra a díj. Elsősorban színésznő vagyok, nekem az a hivatásom, a környezetvédelmet pedig a kötelességemnek tekintem, célom pedig a világ, illetve az emberek életének jobbá tétele, minden lehetséges eszközök megragadásával. Örülök, hogy ezt a szándékomat észreveszik az emberek, mindaz, amit mondok és teszek, az eljut hozzájuk, illetve ezt elismeri mind a szakma, akiktől a jelölést kaptam, mind pedig a közönség, akik rám szavaztak” – mondta az AcNewsnak a díjazott.

A 29 éves színésznő-klímaaktivista már évek óta együttműködik különböző zöld szervezetekkel, 2016-óta a WWF nagykövete, illetve 2021 májusától pedig a Climate of Change program magyarországi képviselője. Döbrösi Laura célja, hogy jelentős változásokat eredményezhessen a klímaválság elleni küzdelemben.

Fotó:Femcafé/Kunos Attila

Fotó:Femcafé Inspiráló Nők/Kunos Attila

„Nagyon szeretek kirándulni, és amikor kimegyek  természetbe, látom, hogy itt minden rendben van, minden összhangban van egymással. Úgy érzem, nekünk is ezt az összhangot kellene másolnunk, és nagyon csalódott vagyok, amikor látom, hogy mi ez ellen a harmónia ellen dolgozunk. Mindenesetre engem az összhangra való törekvés inspirál, valamint segít, hogy nagyon jó emberek vesznek körül, akikben szintén látom ugyanezt a törekvést” – fejtette ki a színésznő.

 A Femcafe Gála többi sztárvendégéről és csodálatos ruháikról  ITT nézhetsz képeket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés