ACNEWS

Dráma a porcsalmai rendelőben: meghalt az egyéves Patrik

A háziorvos kezében halt meg a kis Patrik Fotó: Pixabay
A háziorvos kezében halt meg a kis Patrik Fotó: Pixabay
Összeomlottak a szülők, a háziorvos kezében halt meg a kisfiuk, akit az előző orvos hanyagul vizsgált meg.
Hirdetés
Ad image

Hiába jött a mentőhelikopter Porcsalmára, üresen szállt vissza a légibázisra. Bár megpróbálták Patrikot újraéleszteni, már nem lehetett megmenteni. Családja összeomlott a tragédia nyomán, hiszen ők minden megtettek. Vasárnap a mátészalkai ügyeletre vitték be a hasmenéssel, hányással küszködő kisfiút. Szülei szerint a mátészalkai ügyeleten az orvos csak felületesen vizsgálta meg, és egy kúp felírása után hazaengedte.

Bevitte a feleségem, két perc volt az egész és már jött is kifele, meg se vizsgálta az orvos a gyereket. Megnyomkodta a hasát, meg a légzését nézte meg. Azt mondta, hogy minden rendben van, nincsen kiszáradva meg s a többi, ilyeneket mondott – idézte az atv.hu az apa szavait. Másnapra a gyerek állapota tovább romlott, délelőtt még elvitték a háziorvoshoz, aki akkor már életmentő beavatkozással próbálta újraéleszteni, mentőhelikoptert is hívott, de hiába, a kicsit ekkor már nem tudták megmenteni.

A gyermek halálának pontos okát a boncolás fogja megállapítani. Addig a szülők a temetést intézik, akiknek Patrik az első gyermekük volt. A kisfiú nagymamája is úgy véli, hogy valaki hibázott, ez vezetett odáig, hogy a pici meghaljon. Hiszen, amikor hétfőn reggel elvitték a háziorvoshoz, senki sem gondolta, hogy tragédia történhet. A család rendőrségi feljelentést tesz az ügyben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés