ACNEWS

Dráma az osztályban: félholtra verte a tanárnőt a szolnoki diák

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Sokkot kapott a 38  éves történelemtanár, amikor egy felbőszült fiú rátámadt, amit nyolc napon túl gyógyuló törések élt túl.
Hirdetés
Ad image

Rejtély, hogy mi váltotta ki az öntörvényű, kilencedikes, szolnoki diák haragját, aki a törékeny tanárnőre rátámadt. A fiú óra közben  felkapta a székét, és azzal kétszer a pedagógus fejére sújtott. A tanárnő a kezét használta védekezésül, ami eltört, de ez mentette meg az életét. Ezután a gyerek ököllel többször is arcon ütötte.

Az ügy előzménye, hogy a gyerek óra közben szó nélkül kisétált a mosdóba. Amikor visszatért, leült a tanárnő mellé. Aki annyit kért tőle, hogy legközelebb kérjen engedélyt. „Kurvára irritáló vagy! válaszolta a fiú, majd megismételte a pedagógus kérdésére megismételte: „Irritáló vagy… és megöllek!” Ezt követően a gyerek felkapta a széket és rátámadt a tanárnőre. Aki a folyosóra menekült, de a gyerek utána ment és ököllel többször megütötte – írta a 24. A pedagógus beszaladt a tanáriba, ahol hívták a rendőrséget. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja a 17 éves fiút. Ennek ellenére csak felfüggesztett szabadságvesztést kért a bűnügyi felügyeletben lévő elkövetőre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés