ACNEWS

Dráma: Tizedszer újult ki a rákos megbetegedése Miló Vikinek

A sportoló egyedül vág neki a kezeléseknek.

Hirdetés
Ad image

A sportoló egyedül vág neki a kezeléseknek.

A személyi edzőként dolgozó korábbi bokszoló sokadszorra fekszik kés alá, pár hete ugyanis újabb elváltozást fedezett fel a testén.

„Hamarosan műtenek, mert három hete újabb foltot találtam a mellkasomon” – kezdte Miló Viki a Blikknek.

A bokszoló életének a bőrrák elleni küzdelem a mindennapjaihoz tartozik, 2009 óta tízedik alkalommal diagnosztizálják a betegséggel, és ötször az is kiderült, hogy a talált elváltozás rosszindulatú sejteket is tartalmazott, így ő a saját példájával mutatja meg újra és újra, mennyire fontos az anyajegyszűrés.

„Sajnos, ahogy öregszem, egyre nagyobb az esélye, hogy gyanús elváltozást találnak. Most már negyedévente járok szűrésre, amelynek a fontosságát nem győzöm eleget hangsúlyozni, de emellett figyelem a bőröm, mert ebben már nagy gyakorlatom van. Így szúrtam ki azonnal, hogy valami nincs rendben, főleg azért, mert a szeptember eleji szűrésen még csak jelen sem volt az a folt, amely miatt most orvoshoz fordultam” – magyarázta Viktória, akinek korábban úgynevezett basaliomái voltak, amely ugyan rosszindulatú bőrdaganat, de a legritkább esetben képez áttétet a szervezetben, így időben elkapva kezelhető.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés