ACNEWS

Dühöng Bódi Csabi: Remélem, ki fogják nyomozni az ügyet!

Az énekes szerint meg lehetett volna előzni a hétvégi tömegbalesetet.

Hirdetés
Ad image

Az énekes szerint meg lehetett volna előzni a hétvégi tömegbalesetet.

Ahogy arról az AcNews is beszámolt, szombaton brutális horrorbaleset történt az M1-es autópályán Herceghalomnál. Bódi Csabi a tragédia napján az M3-as autópályán vezetett, ahol a viharos szél hatalmas porfelhőt kavart. Emiatt senki sem látott az autóján túl. A veszélyes helyzetet azonban szerencsére mindenki jól kezelte, így nem történt meg a baj.

Csabi azonban nagyon felháborodott a baleseten. Úgy vélte, az autópálya felügyelet a felelős a történtek miatt.

„Mérhetetlenül nagy düh van bennem. Ez egy olyan helyzet volt, amire rutinos sofőrök sem tudnának felkészülni, ezt az autópálya felügyeletének kellett volna megoldania. Le kellett volna zárniuk az egészet! Előre lehetett tudni, hogy mekkora szél lesz, és azt is, hogy az autópálya mellett pár száz méterrel földmunkálatok zajlanak. Remélem, ki fogják nyomozni az ügyet, és megtalálják a felelősöket!” – dühöngött Csabi az AcNews-nak.

Lapunk megkereste a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szóvivőjét, hogy megtudjuk, ki a felelős a tömegbalesetért, illetve miért nem zárták le az autópályákat.

A szóvivő így fogalmazott: „Az MKIF Zrt. részére megküldött kérdésekre válaszul tájékoztatjuk, hogy vizsgálat van folyamatban az ügyben, amelynek lezártáig a balesetről és körülményeiről nem nyilatkozunk.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés