ACNEWS

Elátkozott házak a sztárvilágban

Nem az elhunyt Szilágyi István az egyetlen híresség, akinek elátkozott otthona van Magyarországon.

Hirdetés
Ad image

Nem az elhunyt Szilágyi István az egyetlen híresség, akinek elátkozott otthona van Magyarországon.

Lapunk összegyűjtötte azokat a magyar ingatlanokat, amelyek egykor magyar hírességek birtokában voltak, mára viszont összeszorul az ember szíve, ha csak rájuk néz.

Az első ilyen ház, rögtön a brutális halált halt Szilágy Istváné, amiről pár napja mi is beszámoltunk. A 17. kerületi romos épület a szomszédok szerint, szellemjárás helyszíne. Lapunknak Kiss Kató halottlátó mondta el, hogy a következő lakónak mindenképpen el kell végeznie egy spirituális tisztítást, mielőtt odaköltözne. Pár nap múlva, pedig az is kiderült, hogy a terület, akár veszélyes lőfegyvereket és robbanószereket is rejthet, amit az elhunyt színész, gyilkos fia rejtett el.

És ha már az elhunyt színészeknél tartunk, nem szabad megfeledkezni a megboldogult Bajor Imre híres vendéglátóhelyéről, a Kicsihuszárról sem. A népszerű híresség, szerette volna, ha a pubja, a színészvilág törzshelyévé válik, de sajnos ez nem így történt. Minden pénzét a helyre költötte, hitelt is vett fel, de nem sikerült beindítani az üzletet. Egyes nyelvek szerint, hatalmas veszteséget termelt, ami közrejátszhatott abban, hogy nagyjából csak bajor barátai mentek a helyre, akik persze sosem fizettek. A vendéglátóegység rövid időn belül csődbe ment és bezárt. A kálvária azonban még itt sem ért véget. A következő tulajdonos sikeres éttermet nyitott a helyszínen, de ez sem tartott sokáig, mert a COVID közbeszólt, és ismét csőd következett be. A poros pincehelység azóta is üresen árválkodik, félnek bármiféle üzletet nyitni ott.

Végül, de nem utolsósorban Vámos Erika egykori otthona is ide sorolható, ahol a lakók sorsa kísértetiesen hasonlít.

Az ingatlant, amely eredetileg a tragikus sorsú újágírónőé, Albert Györgyié volt, a műsorvezető vette meg, de nem sokáig élvezte. Nem hozott neki boldogságot, inkább pár év múlva eladta.

„Imádtam ebben a házban lakni, de félreérthetetlen jeleket kapok az életem több területén, hogy lépnem kell, mennem kell, el kell adnom ezt a házat. Sok hasonlóság van a sorsunkban, de nem hiszek a kísértethistóriákban és abban sem, hogy ez összefüggésbe hozható egy házzal. De kétségtelen, Györgyi is ugyanolyan szerencsétlen volt a párkapcsolataiban, mint én, és a gyermekáldásról is ugyanúgy le kellett mondania. Talán ezért is tudtunk olyan jókat beszélgetni” – mondta annak idején Vámos Erika a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés