ACNEWS

Eldobta apja nevét Michael Schumacher lánya

Michael Schumacher / Fotó: Shutterstock
Michael Schumacher / Fotó: Shutterstock
Gina Schumacher és Iain Bethke Mallorcán tartott álomesküvőjük után a legendás versenyző lánya merész lépésre szánta el magát.
Hirdetés
Ad image

A 28 éves Gina Schumacher nemrég ment férjhez. Az autóversenyző-legenda Michael Schumacher lánya nemcsak házaséletet kezd, de apja híres vezetéknevétől is búcsút vesz.

A 18 nappal ezelőtti, Iain Bethkével való esküvői ceremóniája után csendben és titokban elárulta Facebook-profilján, hogy mostantól Gina Bethke lesz a neve.

A nagy esküvői ünnepségre a család gyönyörű mallorcai birtokán került sor, de a nagy meglepetésre csak az ünnepségek után került sor. A 28 éves lány ugyanis lemondott a Schumacher névről, és helyette férje vezetéknevét vette fel. A texasi családi farm Facebook-oldalán mostantól „Gina Bethke” néven szerepel. A család egyelőre nem nyilatkozott erről.

A luxus nászút helyett Gina és Iain egyenesen visszatértek a mindennapokba. Ők ketten vezetik az „XCS Ranch”-et Texasban, ahol lovakat tenyésztenek és képeznek. Ott élik ki közös szenvedélyüket: a westernlovaglást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés