ACNEWS

Elég a jégből! Forró modellnek állt a kanadai jégkapus

Modellként sokkal sikeresebb lett az exkapus / Fotó: Youtube
Modellként sokkal sikeresebb lett az exkapus / Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

A szexi kapus felhagyott korábbi karrierjével, és sikeresebb lett, mint valaha.

Sosem késő szakmát váltani, hiszen könnyen előfordulhat, ahogy fejlődik a személyiségünk, úgy változik az érdeklődési körünk, vagy teszünk szert olyan új készségekre, amelyeket egy teljesen másik területen jobban tudunk kamatoztatni.

Mikayla Demaiterrel hasonló dolog történt. A kanadai lány ugyan még csak 22 éves, de már több éves jégkorong tapasztalata van kapusként. Időközben azonban rájött, hogy gyönyörű külsejéből talán jobban meg tudna élni, mint a korongok védéséből.

Ezért 2019-ben úgy döntött, hogy elég volt a jégből! A lány inkább modellnek állt, a képeivel pedig azóta mindenki hangulatát felforrósítja – írja a krone.at.

Az elmúlt három év magáért beszél: közel kétmillió követője lett a közösségi oldalán.

Tavaly Mikayla azonban érzett egy kis hiányt, és elgondolkodott azon, hogy visszabújjon a korcsolyájába. Az is szóba került, hogy a két munkáját egyszerre végezze.

Végül azonban ebből nem lett semmi, mert a modellkarrierje túl sikeresnek bizonyult. Muszáj volt minden energiáját erre az egy munkájára összpontosítania.

Az OnlyFans népszerűsége az exkapus figyelmét is felhívta, ezért saját oldalt kezdett üzemeltetni. Már csak ezen az egy platformon többet keres Mikayla, mint amennyit egykori csapattársai el tudnának képzelni.

Az OnlyFans egyébként egy olyan oldal, amelyre a legtöbb regisztrált tag erotikus tartalmakat tölt fel magáról, amelyeknek a megtekintéséért a felhasználóknak fizetniük kell. Sokan már a követésért is heti-, vagy havidíjat számolnak fel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés