ACNEWS

Elton John Kevin Spacey mellett tanúskodik

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az egyik állítólagos áldozat szerint a színész markolászta a nemi szervét, amikor együtt utaztak Elton John gálaestjére.
Hirdetés
Ad image

A Kevin Spacey ellen szexuális zaklatás miatt indított perben a szupersztár Elton John hétfőn a színész oldalán tanúskodott. Az 52 év után visszavonult énekest arra kérték, segítsen tisztázni, hogy kitaláció-e egy férfi vádja, miszerint Spacey „kobraként” markolt rá az ágyékára.

Elton Johnt és férjét, David Furnish-t a védelem tanújaként hallgatták meg Kevin Spacey perében. A londoni Southwark Crown Courtban lefolytatott tárgyaláshoz videóközvetítésen keresztül csatlakoztak.

Mint ismert, négy férfi vádolja az Oscar-díjas Spaceyt tizenkét rendbeli, részben súlyos szexuális zaklatással. Ezek állítólag Londonban és Gloucestershire megyében történtek 2001 és 2013 között. A színész tagadja a vádakat. Az egyik férfi azonban azt állítja, hogy 2004-ben Spaceyvel együtt autózott Elton John éves jótékonysági estéjére, amikor a színész olyan hevesen kapott a lába közé, hogy majdnem lehajtott az útról.

Spacey azt vallotta, hogy csak egyszer vett részt Elton John adománygyűjtő gáláján, még 2001-ben. Az énekes és férje most emellett tanúskodott.

David Furnish elmondta, hogy amikor a híres buliról készült fotókat ellenőrizte 2001 és 2005 között, Spacey csak a 2001-es évszámban szerepelt a képeken. Arra a kérdésre, miszerint lehetséges-e, hogy Spacey máskor is jelen volt az eseményen, de nem fényképezték le, Elton John férje tagadta. Minden sztárvendéget megörökítettek. Spacey 2001-es megjelenése David szerint hatalmas meglepetés volt. „Oscar-díjas színész volt, és nagy volt az izgalom és a lelkesedés, hogy ő részt vett a bálon” – vallotta Elton férje.

Elton John is csak arra tudott visszaemlékezni, hogy Kevin Spacey a 2000-es évek elején egyszer már részt vett a partin. Sőt, akkor ott is maradt éjszakára. „Fehér nyakkendőben jött” – emlékezett vissza az énekes. Megerősítette férje állítását is, miszerint Spacey többé nem járt a windsori otthonukban.

Elton John továbbá kijelentette, hogy Spacey akkoriban egy magángéppel repült oda, az állítólagos áldozatok közül pedig senkit sem ismert fel.

Ami a többi férfi vádjait illeti, Kevin Spacey a múlt héten beismerte, hogy az egyik férfit ágyékon érintette, egy másik férfival pedig közösült is. Ezek azonban nem szexuális támadások voltak, amivel vádolják. Szerinte „romantikus” érintésről vagy konszenzusos szexről volt szó.

Kevin Spacey egy „szexuális zaklató”, aki „úgy tűnik, élvezi, hogy mások tehetetlennek és kényelmetlenül érzik magukat” – jellemezte Christine Agnew ügyésznő az egykor ünnepelt színészt nyitóbeszédében.

A 63 éves férfi ezt egészen másképp látja: szerinte „talán félreértelmezte a jeleket”, ugyanis ő nem fogdosott senkit. Spacey leginkább áldozatnak tekinti magát: „Elvesztettem a munkámat, elvesztettem a hírnevemet, mindent elvesztettem néhány nap alatt. Még mielőtt egyetlen kérdést is feltettek volna” – mondta a színész, aki szerint ha fel is mentik, a reputációja soha nem fog helyreállni.

Hogy a londoni bíróság kinek fog hinni, azt még nem tudni. Kevin Spacey 2017 óta újra és újra szembesül az ellene irányuló vádakkal, eddig azonban még egyetlen perben sem ítélték el. Most is hisz a felmentésben, ugyanis továbbra is ártatlannak vallja magát. A bírósági eljárás jelenleg is tart.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés