ACNEWS

Ezért égette el magát elevenen a székesfehérvári nyugdíjas

fotó: MTI
fotó: MTI
Újabb, vérfagyasztó hírek jöttek a Székesfehérváron elkövetett borzalmas öngyilkosságról. A gyanú szerint az áldozat nem sokkal korábban ölt.
Hirdetés
Ad image

Mint arról az acnews beszámolt, csütörtökön egy férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A 70 éves férfi azért szorult életmentő beavatkozásra, mert Székesfehérvár egyik vasúti megállójában benzinnel lelocsolta és felgyújtotta magát. Dacára a gyors és szakszerű segítségnek, életét már nem tudták megmenteni.

Az esemény újabb fejleményeit a hvg ismertette az RTL Híradó információi alapján. A szomszédok a híradásokat látva felismerték az elhunyt autóját, amely a feketehegyi vasútállomás közelében található parkolóban állt. A férfi évek óta nyugdíjas volt, korábban buszsofőrként dolgozott. Csütörtökön reggel a rendőrség az elhunyt lakóhelyén megtalálta a férfi 76 éves feleségének a holttestét. Az elsődleges orvosszakértői vizsgálat megállapította az idegenkezűséget. A gyanú szerint a nyugdíjas férfi végezhetett a feleségével, majd elmenekült a házból és öngyilkosságot követett el.

A szomszédok értetlenül állnak az eset előtt, nem tudtak arról, hogy a házastársaknak komoly konfliktusa lett volna egymással. A gyilkosság látható előjelek nélkül, váratlanul következett be. A rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés