ACNEWS

Ezt üzente Pataky Attila a koronavírusos Kóbor Jánosnak

Az Omega frontemberét már közel két hete kezelik kórházban.

Hirdetés
Ad image

Az Omega frontemberét már közel két hete kezelik kórházban.

Továbbra sincsenek friss információk Kóbor János állapotáról. Az Omega 78 éves frontemberét két hete szállították kórházba, állapotáról a család hírzárlatot rendelt el. A Bors most megkereste Pataky Attilát, aki bár nem ápol közeli baráti viszonyt az Omega énekesével, tisztelik egymást. Mint mondta, akárhányszor összefutottak, az mindig jó hangulatban telt, illetve hozzátette: mindig egyenlő partnerként kezelte őt.

„Senki nem érhet fel Kóbor Jánossal és az Omegával. Szombaton én is, de rajtam kívül még több millió ember imádkozott érte. Nekem ott nem ért véget az ima, azóta is imádkozom Kóbor Jánosért. Érzem, hogy a jó Isten segít neki visszatalálni a családjához. Talán még nekem is esélyt ad, hogy jobban megismerjem és elmondhassam neki, mennyire felnézek rá” – nyilatkozta Pataky, akinek a hangja is elcsuklott Kóbor neve hallatán.

Az Edda énekese szerint az egész ország szurkol azért, hogy Kóbor János felépüljön:

„Szerintem mindenki segíteni akar megvívni ezt a harcot Meckynek. Nem tudnék olyan embert mondani a kollégáink közül, aki ne fohászkodott volna egy felsőbb hatalomhoz, hogy Kóbor János meggyógyuljon. Az omegások mindannyiunk példaképei. Szerintem még ha valaki nem is ismeri őket annyira, mint én, akkor is tisztában van azzal, kiről beszélek, ha azt mondom, Kóbor János. Egy ilyen legenda nem hagyhat itt minket” –mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés