ACNEWS

Félholtra verték a focibírót az őrjöngő szurkolók

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A helyi csapat elnöke vitte be az első ütést a 37 éves játékvezetőnek, akit a földön a csapattagok összerugdostak.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő jelenet játszódott le a török élvonalban szereplő Ankaragücü – Rizespor bajnokiján. A lefújás után a hazai csapat tagjai annyira nem tudták elviselni, hogy az utolsó pillanatban bukták el a győzelmet, hogy rátámadtak és alaposan megverték a bírót. Az életét a biztonsági emberek mentették meg a lincselőktől. Miután kivitték a stadionból, mentő rohant vele a helyi kórházba.

Az Ankaragücü már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést, de rögtön a szünet után emberhátrányba került. Ennek ellenére sokáig úgy tűnt, hogy tíz emberrel is otthon tartja a csapat a három pontot. Főleg azután, hogy a 95. percben Halil Umut Meler játékvezető a vendégek csapatából kiállította Emirhan Topcut. Csakhogy két perccel később egyenlített a Rizespor, majd a bíró lefújta a meccset.

Emiatt szabadultak el az indulatok, a szurkolók ellepték a pályát. Melert először ököllel arcon ütötték, majd miután a földre került még meg is rugdosták – írta az origo.hu. Yilmaz Tunc, igazságügyi miniszter kijelentette: az ankarai rendőrség vizsgálatot indított a botrányos jelenetekben részt vevő személyek ellen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés