ACNEWS

Felmosónyéllel törte be az 5 éves gyerek koponyáját egy férfi

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Az édesanya a telefonja kamerájáról nézte végig a bántalmazást.
Hirdetés
Ad image

Letartóztattak egy floridai férfit, aki egy felmosónyéllel törte be barátnője 5 éves fiának koponyáját, mert a fiú az ágyába vizelt.

Egy letartóztatási jelentés szerint a 32 éves Shawn Stone-t súlyos gyermekbántalmazással vádolták meg.

Az Egyesült Államokbeli Volusia megyei képviselők elmondták, hogy az anya kedd reggel orvoshoz ment a lányával, és „zsigeri érzése” volt, hogy valami nincs rendben, amíg távol volt. Megnyitotta a telefonja kameraalkalmazását, majd látta, amint Stone a fia fölött áll – aki magzati pózban feküdt az ágyon -, és folyamatosan veri a gyereket.

A fiú felállt az ágyról, de Stone még akkor is megrúgta, amikor a gyerek könyörgött neki, hogy hagyja abba – áll a letartóztatási jegyzőkönyvben. Stone elővett egy felmosórongyot, és ütni kezdte vele a gyereket, mire a kamera hirtelen leállt.

Stone elismerte, hogy feldühítette, amikor a fiú az ágyba vizelt. Elmondta, hogy szájon vágta a fiút, majd felkapta a felmosórongyot, hogy „átpattintsa” a fején, de tagadta, hogy ténylegesen megütötte volna vele a fiút.

A nyomozók szerint a gyereknek több sérülése is volt: felrepedt ajka, zúzódások lettek az arcán, szemén és a feje tetején, valamint egy felmosónyél alakú nyom a balján.

Mike Chitwood seriff szerint Stone egy terepjáróval menekült, de a rendőrök hamarosan elfogták. Óvadék nélkül tartják fogva.

Forrás: Crime Online.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés