ACNEWS

Friderikusz megalázta Liptai Claudiát, aki most kipakolt róla

Claudia sok év hallgatás után kipakolt Friderikusz Sándorról Fotó: YouTube
Claudia sok év hallgatás után kipakolt Friderikusz Sándorról Fotó: YouTube
Liptai mérgező, bántalmazó munkakapcsolatban állt Friderikusszal, de mint mondta, azért sokat tanult magáról.
Hirdetés
Ad image

Osváth Zsolt rögtön berúgta az ajtót, és rákérdezett minderre a ZSHOWtime című műsorban. „Mondtad már, hogy ő tipikusan az az ember, aki ha szembejön veled az utcán, akkor gyomorgörcsöd lesz tőle” – idézte fel Osváth Zsolt Liptai Claudia egy korábbi nyilatkozatát. Ezzel kapcsolatban a femina.hu felidézte, hogy 2002-ben TV2-n debütált a Claudia show, a műsorvezetőnő a közös munka során többször is megkapta a főnökétől, Friditől, hogy nem elég jó a pozícióra.

„Igen, vele van egy elvarratlan szál az életemben. Soha nem derült ki számomra, hogy ő magán kívül hitt-e valakiben. Bár igaz, hogy azt nyilatkozta rólam egyszer, hogy én a média végterméke vagyok, mégis revideálta ezt, és bevallotta, hogy azért megbánta ezt, mert jó műsorvezető vagyok – emlékezett Liptai Claudia. – Szerintem ő egy nagyon ambivalens személyiség, aki egész életében önmagával küzd. Ő akart egyébként importálni egy olyan show-műsort Magyarországra, ahol egy női műsorvezető volt a főszereplő, mint Oprah Winfrey például. Én ehhez nagyon fiatal voltam még akkor.”

Claudia elismerte, a mérgező, bántalmazó munkakapcsolatból sokat tanult magáról. Főként azt, hogy feltétlenül ki kell állnia magáért akkor, amikor úgy érzi, belerúgnak, és jogtalanul bántják. „Nem is mertem mellette soha kiteljesedni. Az egyik show végén azt mondta, hogy nélküle most nem lennék itt, ahol vagyok, és egy senki lennék. Szerintem ő akkor már nagyon érezte, hogy ez az egész nem jött be. Én mindig nagyon szorgalmas voltam, és rosszulesett, hogy minden mondatot a fülemre mondott a Sándor, és nekem azokat kellett elhablatyolnom.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés