ACNEWS

Gáspár Evelin: Most lettem lányból nő!

A Survivor sztárja úgy érzi, mostanra találta meg a helyét az életben.

Hirdetés
Ad image

A Survivor sztárja úgy érzi, mostanra találta meg a helyét az életben.

Magabiztos, ízig-vérig igazi nő lett Gáspár Evelinből. A 27 éves híresség élete az utóbbi időszakban gyökeres fordulatot vett, ugyanis Gáspár Győző lányából egy igazi csinos, harcos lett, amit többek között a Survivor című műsorban is láthattak a tévénézők. Sokan azt gondolnák, Evelinnek könnyű volt ez a testi-lelki változás, de lapunknak elárulta, hogy bizony ez egy nagyon hosszú folyamat eredménye volt számára.

„Nagyon nagy fordulatot vett az életem. Ez a 35 nap a Survivorből rengeteget változtatott rajtam. Most lettem lányból nő! Ez a játék megmutatta, ki is vagyok valójában. Korábban nem tudtam elfogadni a külsőmet, azt, hogy nézek ki és a kritizálókat. Hosszú évekig rosszul éreztem emiatt magam, sokat kellett dolgoznom azon, hogy ne zavarjanak ezek a kritikák. Talán pont ez a verseny mutatta meg nekem, hogy fogadjam el magam, olyannak amilyen vagyok. Ha tisztelem magam és ezt sugárzom az emberek felé is, akkor ezt fogom visszakapni a környezetemtől is” – mesélte Evelin.

A RTL Klub túlélőshowja után Evelin újra visszazökkent a dolgos hétköznapokba. Számos terve van a következő időszakra, azonban egy számára fontos indok miatt ezekről egyelőre nem szeretne többet elárulni.

„Megtanultam nem ennyire előre tervezni, főleg a mai világba, gondoljunk csak a pandémiás helyzetre, mennyi embernek tett keresztbe és kellett más döntéseket hoznia. Annyi biztos, hogy új fejezet nyílik az életemben, de mostantól szeretném megtartani a magánéletemet magamnak és csak annyi betekintést nyújtani, ami nem káros rám, a családomra és a szeretteimre nézve. Nem akarok mindenáron szerepelni, sok lenni, mert ismerem ennek az árnyoldalát. Azt elfogadtam, hogy ismert ember vagyok, ismertek a szüleim, de mostantól lesznek olyan határok, amiken csak a közeli körömhöz tartozó emberek mehetnek be” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés