ACNEWS

Gelencsér Timi bizarr éjszakai szokásairól vallott

Gelencsér Tímea / Fotó: gelencserotto4-wikipedia
Gelencsér Tímea / Fotó: gelencserotto4-wikipedia
Reggeli rutin: A modell-műsorvezető két kutyusával a Margitszigeten 7 kilométert fut, utána boldog, és sokkal szebbnek látja a világot.
Hirdetés
Ad image

Timi hétköznap általában 7 órakor ugrik ki az ágyból, ha nincs különösebb dolga délelőtt. De ha a Mokka reggeli műsorában várnak rá, akkor 6 óra 1 perckor ébred. Ugyanis a 7-es a telefonszáma. Mint mondja, jó a belső órája, de biztos, ami biztos, beállítja a telefonját is. A pittyegésre rögtön felpattan a szeme, nem alkudozik magával újabb és újabb egy percekért. A TV2 műsorvezetője elárulta, hogy télen-nyáron vastag takaró alatt, pizsamában és zokniban alszik, mert nagyon fázós. Az orvos megkérdezte tőle, tudna-e többet sportolni, mert szerinte az javítana a vérkeringésén. A műsorvezető visszakérdezett: „Ennél többet mégis hogy lehet sportolni?”

„Bármilyen nehéz is, azonnal felkelek. A konyhában egy pohár vízzel kezdem a napot, simán megiszom belőle fél litert, mert jót tesz az emésztésnek. Utána úgyis futni indulok. Éhgyomorra iszom egy nagyon gyenge tejeskávét, esetleg megeszem egy fél banánt” – mesélte Timi. – Amennyiben a párom, Matyi még alszik, akkor nagyon csendben készülődöm. Beleugrom egy farmerba, felrántok egy tornacipőt és leviszem sétálni a két kutyánkat, Fügét és Licsit.”

Timi a fogmosás után a futáshoz edzőruhát vesz fel. Legyen bármilyen hideg vagy meleg, tél vagy nyár, az év 365 napján fényvédő krémet ken az arcára. Fél nyolckor már a Margitszigeten vagy a Rákospatak mellett kocog a két kutyussal. Minden alkalommal 7 kilométer a kitűzött táv.

„Fél kilencre végzek a futással, utána győztesnek, fittnek érzem magam. Sokkal szebbnek látom a világot, és boldog vagyok, hogy újra megcsináltam. Úgy érzem, hogy sikerrel kezdem ezt a napot is – folytatta Timi. – Csak akkor hagyom ki a futást, ha az Achilles-inam begyullad, erre volt már példa. Van úgy, hogy mire hazaérek, már vár a reggeli, amit Matyi készített. Többnyire tükörtojást, lazacot vagy sonkát eszem 3 darab pufirizzsel. Mellé 100 százalékos gyümölcslét iszom, ennyivel jól is lakom. Ha van időm, még egy bögre tejeskávé belefér”.

A tusolást, fogmosást, hajmosást követően felmerül a nagy kérdés: mit vegyen ma fel?

Se a divat, se a ruhák nem különösebben hoznak lázba. Inkább a szép autókat szeretem – mondta. – Ha megbeszélésre megyek, akkor business woman look-nak megfelelő, visszafogottan elegáns öltözéket választok.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés