ACNEWS

Gigabotrány a kajakosoknál: Csipes Ferenc így zaklatta Kozák Danutát

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Fotó: MTI/Kovács Tamás
Megdöbbentő hírt közölt a szövetség: verbális molesztálás gyanúja miatt azonnal felfüggesztették az elismert kajakedzőt.
Hirdetés
Ad image

Elképesztő botrány tört ki a kajakosok között. Állítólag Csipes Ferenc verbálisan molesztálta Kozák Danuta hatszoros olimpiai, tizenötszörös világ- és tizenhétszeres Európa-bajnok kajakozót. Danuta reggel a saját Facebook oldalán vádolta meg az edzőt, akit a Magyar Kajak-Kenu Szövetség azonnal felfüggesztett a vizsgálat idejére.

„Kozák Danuta a magyar sportélet álló csillaga, a valaha élt legeredményesebb női sportoló Magyarországon. Aki egy csodálatos pályafutás méltó lezárására készül a párizsi olimpián, amelyhez mi minden lehetséges támogatást megadunk számára” – írta a szövetség. Danuta posztja szerint egy alkalommal szinte meztelenül feküdt a gyúrópadon, amikor bejött az általa ittasnak nevezett edző, és verbálisan molesztálta és sértegette. A poszt végén azt írta, hogy „Csipes Ferenc hetek óta bomlasztja és idegeli a tájékoztatót megnyert csapathajók versenyzőit, beleértve a sajátjait és a saját lányát is.”

Majd Kozák Danuta kijelentette: A Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Budapesti Honvéd SE évtizedes és a Hadügyminisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának jelenlegi asszisztálásával, munkavégzésre teljesen alkalmatlan állapotban tevékenykedő edzővel a mai naptól semmilyen formában nem áll módomban érintkezni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés