ACNEWS

Grillsütőn égették el a meggyilkolt nagymamát

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Az ügyészség szerint enyhe kifejezés felkavarónak nevezni a különös kegyetlenséggel meggyilkolt idős asszony esetét.
Hirdetés
Ad image

A 44 éves Candace Craig és lánya, a 19 éves Salia Hardy állítólag együtt ölték meg a nő édesanyját. A bírósági dokumentumok szerint ezután a 71 éves Elizabeth Craig feldarabolt testrészeit egy grillre dobták, hogy elégessék.

Mint arról többek között a Washington Post is beszámolt, a rendőrök pénteken mentek a család marylandi Landoverben lévő otthonához. Azonnal megérezték a holttest szagát. A pincében a zsaruk nagy területen vérfoltokat, valamint egy láncfűrészt szövetmaradványokkal és három szemeteszsáknyi emberi maradványt találtak. Az anyát és a lányát letartóztatták, jelenleg börtönben vannak. Megtagadták tőlük az óvadék ellenében történő szabadlábra helyezés lehetőségét.

Salia Hardy azóta vallomást tett a vádakra. Azt mondta, hogy május 23-án kihallgatott egy vitát az anyja és a nagymamája között. A nagymama azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti a lányát hitelkártyacsalás miatt. A lány azt állította, hogy másnap már holtan találta meg az idős asszonyt. Édesanyjával, Candace Craiggel együtt feldarabolta a 71 éves nőt, majd a testrészeket elégették a grillen – írja a Bild.

A nyomozó ügyészség sajtónyilatkozatában az ügyet „minden eddigitől eltérőnek” nevezte. A gyilkosságot felkavarónak nevezni véleményük szerint „enyhe kifejezés”, a tények pedig „teljesen elképesztőek”.

Candace Craig hamarosan gyilkosság miatt áll bíróság elé, bár a 44 éves háromgyermekes anya tagadja a bűncselekményt. Lányát, Salia-t bűnpártolással vádolják.

A rendőrség azért szerzett tudomást a gyilkos duóról, mert egy meg nem nevezett családtag felhívta a hatóságokat. A telefonáló aggódott, mert napok óta nem látta Elizabeth Craiget.

A boncolás eredményéig a 71 éves nőt hivatalosan eltűntnek tekintik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés