ACNEWS

Gyászol az imolai versenypálya, elpusztult Formulino

Fotó: YouTube/F1 Shorts
Fotó: YouTube/F1 Shorts
A pálya kabalamacskájára egy Sebastian Vettellel készített interjú közben figyelt fel a világ.
Hirdetés
Ad image

A csíkos cica egész idő alatt ott ólálkodott a paddock interjúzónájában, amikor 2020-ban a királykategória mezőnye 14 év után először tért vissza az olaszországi versenypályára. Ezután az F1 még VIP-belépőt is ajándékozott neki, amelyre a „Formulino” név került, pedig valójában Arturonak hívták.

Az állat ezután hamar az F1-es boxutca kedvencévé vált. Lewis Hamiltontól a szerelőkön és az újságírókon keresztül sokan simogatták meg és kínálták étellel. Eközben az Instagramon saját profilt is kapott, ahol jobbnál jobb felvételeket tettek közzé a pályán való ténykedéséről – írja az m4sport.hu.

Azt is az Instagram profilján közölték, hogy Formulino az örök vadászmezőkre távozott. „Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat egy ilyen pillanatban. Több mint tizenhat év után elérkezett a nap, amiről reméltük, hogy sosem fog eljönni: a mi szeretett Arturónk elhagyott minket” – írták.

„Mintha vele egy részünket is elveszítettük volna. Ő a Forma–Imola család tagja volt, aki elsőként érkezett, amikor kinyitottuk az irodákat, és utolsóként távozott a naplementében, miután kilyukasztotta a kártyáját.”

„A mi kabalánk, terapeutánk és uzsonnázó társunk boldogsággal töltötte meg a napjainkat. Nincs olyan motorsportrajongó, aki ne emlékezne rá. Mindenkit üdvözölt, aki a pályára érkezett és az épület felé tartott.”

„Hiányozni fogsz, jobban, mint azt el tudjuk mondani! Mindig a mi Formulinónk maradsz” – búcsúztak „gazdái” az „F1-es” cicától.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés