ACNEWS

Gyermeket vár VV Vivien – „Életem legszebb időszakát élem!”

Nemrég eljegyezték, most pedig már gyermeket is vár török focista vőlegényétől Bétéri Vivien, aki lapunknak mesélt először részletesen az örömhírről.

Hirdetés
Ad image

Nemrég eljegyezték, most pedig már gyermeket is vár török focista vőlegényétől Bétéri Vivien, aki lapunknak mesélt először részletesen az örömhírről.

Mesébe illő élete van az egykori ValóVilágos Viviennek. Pár hónappal ezelőtt írtuk meg, hogy milyen romantikus körülmények között jegyezte el szerelme, Hacioglu Sinan.

„Látni szerettem volna a Boszporuszt, ezért elvitt yachtozni a családjával. Megbeszéltük, hogy csinálunk majd képeket, ezért szépen felöltöztem, de akkor még nem sejtettem, hogy mire készül. Aztán vacsora közben elértük a hidat, amire ki volt vetítve a nevem, és, hogy hozzá megyek-e feleségül. Aztán jöttek a tűzijátékok! Utána a gyűrű… teljesen sokkos állapotban voltam. Azt sem tudtam hova nézzek. Elképesztően boldog vagyok és könnyek szöknek a szemembe, ha csak eszembe jut” – mondta akkor az AcNewsnak Vivien.

Nos, úgy tűnik, hogy a lánykérés még annál is jobban sikerült, mint ahogy várták. Vivien ugyanis azóta életet hordoz a szíve alatt.

 

 

„Minden a legnagyobb rendben van! Életem legszebb időszakát élem. Izgalmasan telnek a napjaim, az biztos – kezdte nevetve Vivi, aki elárulta, hogy tervezték már a gyermekvállalást. – Terveztük a babát, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar összejön. Mások sokkal több ideig szoktak próbálkozni. Most a negyedik hónap körül járok, de hogy milyen nemű lesz, az még titok. A hírnek nagyon örült a párom, és természetesen az egész család is.”

Miután Vivi elmondta, hány hónapos a baba, könnyen ki lehet következtetni, mikor fogant meg.

„A lánykérés után történt. Először Isztambulban, a vidámparkban lettem rosszul, de akkor azt hittük, hogy valamelyik játék miatt. De kiderült, hogy nem… Anyukám viccelődött is anno, hogy ketten megyünk Törökországba, de hárman fogunk visszatérni. Hát, így is lett. Sosem voltam még ilyen boldog. Természetesen az esküvőt is tervezzük. A polgárit lehet előbb tartjuk meg, de a nagy csinnadrattát majd azután, miután megszületett a kicsi.”

 

 

Vivientől egyébként nem áll távol a gyerekek társasága, és bízik benne, hogy nagyon jó anyuka lesz.

„Szeretnék remek anyuka lenni, és mindent megadni a családomnak, van már tapasztalatom gyerekekkel. Sokszor vigyáztam a kisebb testvéreimre, de dolgoztam dajkaként is egy magánbölcsődében. Biztosan lesznek nehézségek, de bízom az ösztöneimben.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés