ACNEWS

Gyilkos galócával irtotta ki családját a magát ártatlannak valló anya

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A nő nem volt hajlandó elárulni, mit tett a végzetes ebédbe. De a két gyermekét megkímélte.
Hirdetés
Ad image

A 48 éves Erin Patterson ebédet főzött a családjának az ausztráliai Leongathában lévő otthonában. Ennek következtében a férje, Ian Patterson, a sógora és a sógornője, Don és Gail Patterson, valamint Gail nővére, Heather Wilkinson súlyos, – gyilkos galócára utaló – mérgezéses tünetekkel került kórházba.

Férje kivételével mindhárman elhunytak, de Ian Patterson, – aki nem tarthatta volna a kapcsolatot a feleségével – sem járt sokkal jobban, ugyanis májátültetésre vár a melbourne-i Austin Kórházban.

Érdekesség, hogy a végzetes ebéd Erinnél és két gyermekénél nem okozott mérgezéses tüneteket. A nő gyermekeit azóta a rendőrség „elővigyázatosságból” gondozásba vetette.

Erin Patterson folyamatosan az ártatlanságát hangoztatja. Az újságíróknak elmondta, hogy szerette a rokonait, ráadásul Gail, a nővére olyan volt számára, mint egy édesanya. „Ami történt, az borzalmas, és én is gyászolok” – hangsúlyozta. Egy riporter kérdésére, hogy érzi magát, Ms. Patterson azt mondta: „Elköltözök a házból. Köszönöm a kérdést.”

Ezután bepakolta a csomagjait egy autóba, és elhajtott.

A nyomozás még tart, a rendőrség közölte, hogy az ügy nagyon összetett, és Erin akár ártatlan is lehet. Mert a gyilkossági osztag nyomozója azt mondta, hogy a rendőrség még mindig nem tudja eldönteni, bűncselekményt vagy balesetet vizsgálnak-e.

„Azon dolgozunk, hogy kiderüljön, bűncselekmény történt vagy véletlen baleset” – nyilatkozott a nyomozó. –„Jelenleg azt feltételezzük, hogy gombamérgezésről van szó.”

Arról is tájékoztatott, még mindig nem tudják, honnan származhatott a gomba – írja a news.com.au.

„Ez egy nagyon érdekes eset, és nyomozás jelen szakaszában csak azt mondhatom, hogy a halálesetek valóban megmagyarázhatatlanok” – zárta szavait.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés