ACNEWS

Gyilkostól retteg a kisfiát gyászoló tömörkényi édesanya

Előbb Jolánka nénit, most már Kati nénit is gyászolja a falu Fotó: police.hu
Előbb Jolánka nénit, most már Kati nénit is gyászolja a falu Fotó: police.hu
Megszólalt a rejtélyes módon meghalt, másfél éves Danika édesanyja: „Életem árán is elmegyek a fiam temetésére.”
Hirdetés
Ad image

Szerdán délelőtt 9 órakor helyezik végső nyugalomra a Tömörkényben rejtélyes körülmények között meghalt Danikát – tudta meg az AcNews. A boncolási jegyzőkönyvből kiderült, a fiúcska halálát valóban fulladás okozta, de nem a testére rátekeredett kutyalánc miatt.

Mint azt az AcNews megírta, július 18-án holtan találtak egy kisfiút a tömörkényi családi ház udvarán. Az ügyben a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Lapunk otthonában érte utol a fájdalomtól megtört, gyászoló édesapát.

„Lelkileg nem vagyok túl jó állapotban, az édesanyám itt van velem, egymást erősítjük, hogy képesek legyünk elengedni Danikát” – mondta elfúló hangon Sz. Dániel.

Így folytatta: „Nem akarok rosszat a volt páromnak, A tragédia idején ő volt otthon fiunkkal. Neki kellett volna figyelni rá. De az fáj a legjobban, hogy a fiunk halála után közönyösen viselkedett. Ezt soha nem tudom megbocsátani neki.”

A tragédia után Dániel azonnal szakított a párjával. Alexandra azóta ismeretlen helyen bujkál, de az AcNews megtalálta őt.

„Kedd délután megyek a rendőrségre kihallgatásra. Szerdán pedig Danika temetésére. Az édesanyám nem tud elkísérni, mert összeomlott az unokája elveszítése hírére. A temetés időpontjában is pszichológusnál lesz – sorolta Alexandra. – Abban bízom, hogy a rendőrségi vizsgálat végén kiderül: nem az én hibám miatt halt meg a kisfiam.”

Az AcNews információja szerint reggel fél nyolc volt, amikor Danika meghalt. Alexandra 8 óra után pár perccel ébredt fel. Mivel nem találta a házban a kisfiát, de az ajtót nyitva találta, kiment az udvarra. Ott bukkant rá a gyerekre, akinek teste köré tekeredett Siba kutya lánca.

A sokkos állapotban lévő anya másfél órán át próbálta újraéleszteni a gyereket. Sikertelenül. Ekkor hívta telefonon a szomszéd faluban dolgozó élettársát, Dánielt. Hogy miért nem riasztotta a mentőket egyszer sem? Azt a majd a nyomozás kideríti. Ahogy azt is, hogyan jutott ki a gyerek a házból az udvarra.

„Siba talált kutya, egy hónapja került hozzánk. Azért kellet láncon tartani, mert rossz volt a kerítés – magyarázta Alexandra. – Félek a nyomozástól. Félek, hogy a bíróság bűnösnek talál. Csak 22 éves vagyok, máris mindent elveszítettem. Nincs többé családom, otthonom.”

Az édesanya elárulta, Danika halála óta több üzenetet is kapott, amiben életveszélyesen megfenyegették. De ki törne az életére? Na, azt nem árulta el.

„Ha kell, az életem árán is elmegyek a kisfiam temetésre. Rendőri védelmet kérek, de ott lesz mellettem testőrnek a nővérem két méter magas férje” ígérte az anya.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés