ACNEWS

Halál a forgatáson. Megszületett az ítélet

Fotó: NBC, YouTube
Fotó: NBC, YouTube
Közel három évvel azután, hogy Alec Baldwin a Rust forgatásán lelőtte az operatőrt, a bíróság végre meghozta a döntést az üggyel kapcsolatban.
Hirdetés
Ad image

Két és fél évvel ezelőtt történt az a tragikus eset, amikor Alec Baldwin a Rust forgatásán agyonlőtte a film operatőrét. A színész az egyik forgatási próbán lőtte le a 42 éves Halyna Hutchinst. A golyó áthatolt a nő testén és a rendezőt, Joel Souzát találta el. Az a mai napig nem világos, hogyan került éles lőszer a revolverbe.

Az esküdtszék gondatlanságból elkövetett emberölésben találta bűnösnek a film fegyvermesterét, Hannah Gutierrez-Reed-et. Tegnap azonban felmentette az esküdtszék azt a 26 éves férfit, akit a bizonyítékok manipulálásával vádoltak. Hannah azonban akár 3 évet is kaphat, de az ítélethozatalig még várni kell. A fegyvermester ártatlannak vallja magát, és állítja, hogy a szállítók hibásak az ügyben. Azonban a nőt a tárgyaláson szakszerűtlennek és hanyagnak minősítették a Krone értesülései szerint.

Ezt arra alapozták, hogy a vele dolgozók szerint gyakran teljesen kihagyta a biztonsági intézkedéseket, vagy elhamarkodottan hajtotta végre azokat. Többször is lőfegyvereket és lőszereket hagyott a szabadon heverni a forgatási helyszínen. Alec Baldwin tárgyalására nyáron kerül sor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés