ACNEWS

Halálos letartóztatás: 4 rendőrt ölt meg a 17 éves fiú

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Négy rendőr halt meg tegnap, amikor megállítottak egy férfit. Illegális lőfegyverbirtoklás miatt keresték, rálőtt a rendfenntartókra.
Hirdetés
Ad image

Négy rendőr meghalt és ugyanennyi megsebesült hétfőn Észak-Karolinában. Helyi idő szerint dél körül kezdődött a tragédiába torkoló eset, amikor a rendőrök félreállítottak egy büntetlen előéletű férfit, aki ellen illegális lőfegyverbirtoklás miatt elfogatóparancsuk volt. Amikor megérkeztek az otthonába, valaki tüzet nyitott rájuk az udvaron, majd a házból is leadtak több lövést. Egy órába telt, mire a rendőrségnek sikerült biztosítania az épületet. Végül két embert, egy nőt és egy 17 éves fiatalt állítottak elő. Ők álltak a rendőrgyilkosságok mögött – számolt be a Krone.

Nyolc rendőrt lőttek le a művelet során. Hárman még a helyszínen belehaltak a sérüléseikbe, egy pedig az életmentő műtét közben hunyt el. Ma hősöket vesztettünk el, akik elkötelezték magukat közösségünk biztonságának megőrzése mellett.” – mondta el Johnny Jennings Charlotte városának rendőrfőnöke. „Ha felvesszük az egyenruhát nincs garancia arra, hogy haza is térünk.” – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés