ACNEWS

Halálosan megfélemlítették az Omega dobosát

Rendőrségi ügybe keveredett Debreczeni Ferenc, akire öt férfi támadott rá a saját otthonában.

Hirdetés
Ad image

Rendőrségi ügybe keveredett Debreczeni Ferenc, akire öt férfi támadott rá a saját otthonában.

Az Omega dobosa, Ciki eddig biztonságos környéknek vélte II. kerületi lakhelyét, ezért is döbbent le igazán, amikor a napokban öt, a közelben dolgozó munkás férfi kezdett el vele erőszakoskodni. 

„Néhány napja becsöngetett hozzám öt jókötésű, melósruhás, védősisakos férfi. Nem értettem mit akarnak, de ők mondták a magukét, hogy „főnök, mi majd segítünk, mi majd kijavítjuk a hibákat, mi majd mindent megoldunk”. Néztem rájuk döbbenten, hogy nálam minden oké, itt nincs mit javítani. De ők már jöttek is be a ház hátsó részénél, mint valami felmentő sereg, feltartóztathatatlanul. S hopp, már a tetőn is voltak és kiabáltak le, hogy lám, lyukas az ereszcsatorna, ezt cserélni kell!” – kezdte a 74 éves zenészlegenda a Blikknek. Mint kiderült, a munkások szándékosan okoztak kárt Debreczeni otthonában, hogy egy mondvacsinált ürüggyel ismét visszatérhessenek. Ezúttal sokkal erőszakosabban viselkedtek.

„Két nap múlva újra ott álltak a ház hátsó részénél, s már hosszú létrát is hoztak magukkal, s mire felocsúdtam, már a háztetőn voltak. Levágták a lyukas ereszcsatorna-darabot, mintegy bizonyítékként, és a magukkal hozott bádoggal pótolták. Kétségbeesve szaladtam be a házba a telefonomért. Egyedül voltam otthon. Nem találtam a készüléket, de az öt fickó addigra már ott volt, bent a házban, s azt mondták nekem: fizessek négyszáznegyvenezer forintot, mert ez jár nekik. Döbbenten néztem rájuk: hülyének néztek? De akkor már a falhoz nyomtak és mondták, hogy eltörik kezem-lábam, ha nem fizetek. Halálfélelmem volt. Alkudozni kezdtünk, végül megelégedtek nyolcvanezer forinttal” – idézte fel a megrázó eset részleteit Ciki, aki fizikálisan nem sérült, de lelkileg megviselték a történtek.

„Egészen hihetetlen mindaz, ami történt. A saját otthonomban, kiszolgáltatva primitív vadembereknek. Természetesen rendőrségi feljelentést tettem.” – tette hozzá a zenész.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés