ACNEWS

Halálra ítélte családját az híres asztrológus – félt a világvégétől

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az asztrológus anya hitt abban, hogy a napfogyatkozás mindent megváltoztat a Földön. Olyannyira rettegett, hogy lemészárolta családját.
Hirdetés
Ad image

Danielle Johnson híres asztrológusnak számított Los Angelesben, egészen hétfőig. A fiatal anya élete eddig boldognak és jónak tűnt. Férjével évek óta együtt éltek, két kislányuk is született. Egyikük 9, másikuk alig egy éves volt. A nőt mindig is vonzotta az asztrológia, és hitt abban, hogy különleges érzékkel tudja megjósolni a jövőt a csillagok állásából. A karrierjét is erre építette, a közösségi oldalakon több tízezer követővel rendelkezett, de sokan keresték meg őt személyre szabott szolgáltatásai miatt mindezek mellett.

Hitt abban, hogy vége a világnak

Nem tűnt úgy, hogy komolyabb problémák lennének a családban. Nem volt jelentés családon belüli erőszakról, a barátaik se látták jelét annak, hogynkomoly baj lehet. A hétfői, Los Angelesben is látható napfogyatkozás előtt azonban egyre sötétebb posztjai lettek Danielle-nek. Az anya a prófétát látva önmagában azért küzdött, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a napfogyatkozás elhozhatja az apokalipszist. Hitt abban, hogy hétfő délutántól a ma ismert világunk véget ér, és minden a feje tetejére fog állni. „ÉBREDJETEK, ÉBREDJETEK, ITT AZ APOKALIPSZIS. MINDENKI, AKINEK VAN FÜLE HALLGASSON IDE. ELJÖTT A TE IDŐD, HOGY VÁLASZ, HISZEL-E” – írta Danielle múlthéten az X-en egyik hátborzongató posztjában. Megint egy másikban arra szólítja fel az embereket, hogy válasszanak, mert egy új világ jön. A választás pedig hatalmat ad. Buzdította a követőit, hogy védekezzenek a napfogyatkozás ellen, amit egy „spirituális háború” fog követni. Ő végül döntött.

Mészárlásba kezdett az anya

Alig pár órával azelőtt, hogy bekövetkezett volna a napfogyatkozás és Kalifornia sötétségbe borult volna pár percre a nő mészárlásba kezdett. Szíven szúrta 29 éves párját Jaelen Allen Chaney-t, miközben az a Woodland Hills-i luxus lakásuk kanapéján feküdt. Ezután megpróbálta kivonszolni a lakásból a holttestet, azonban nem bírta el. Feladta és a konyhában hagyta az élettelen testét. Ezután a gyerekek következtek. A nő a kisbabáját és 9 éves kislányát betette a Porsche Cayenne-be és elindult. A lakópark bejáratánál le se lassított, áttépte a sorompót is. A két kislányt az autópálya felhajtóján kihajította a kocsiból, majd felment a sztrádára. Otthagyva a két gyereket. Az idősebbik lány túlélte az esést, azonban a 8 hónapos húgának nem volt ekkora szerencséje. A rendőrök nem sokkal később találtak rájuk, a csecsemő holtan feküdt a sokkot kapott 9 éves kislány mellett – számolt be a New York Post.

Az anya holttestét nem sokkal messzebb találták meg, miután hajnali fél 6-kor nekiszáguldott egy fának, amire felcsavarodott az autó. További két óra telt el, mire a rendőrség kiért a lakásba, ahol megtalálták a konyhában heverő holttestet és véres lábnyomokat, amik egy másik szobába vezettek. Fekete tollak és tarott kártyák hevertek mindenütt. A szörnyű mészárlás 9 éves túlélője feltehetően végig nézhette, ahogy anyja lemészárolja az apját. Azt nem lehet még biztosan tudni, hogy a 8 hónapos kislány a zuhanásba halt-e bele, vagy már halott volt, amikor nővérével Danielle kihajította őket a mozgó járműből.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés