ACNEWS

Hallani akarták gyilkosai: hogyan sikolt egy transzlány

Pixabay
Pixabay
Úgy sikít, mint egy fiú, vagy úgy sikít, mint egy lány? Ezért kellett 28 késszúrástól meghalnia.
Hirdetés
Ad image

Két angol tinédzsernek, egy 15 éves fiúnak és lánynak hátborzongató gyilkosságért kell felelnie: azért ölték meg osztálytársukat, mert transznemű volt! Ki akarták deríteni, hogyan sikít egy transznemű lány.

Kutyasétáltatók találták meg Brianna Ghey-t egy Manchester közeli városi parkban. Briannát 28 szúrással ölték meg: fején, nyakán, hátán és mellkasán érte a kés.

Brett Spooner nevű fiúként született. De 16 évesen már lányként élt. Az angliai Manchesterben járt iskolába. Ott keltette fel későbbi gyilkosai figyelmét és váltotta ki bennük a felháborodását.

Hat hónapig tervezgették, fontolgatták a bűncselekményt. Egyikük azt írta bűntársának:  „Hallani akarom, hogy úgy sikoltozik-e, mint egy férfi vagy egy lány.”  

Brianna először megúszta a csapdát. A két vádlott két héttel a gyilkosság előtt megpróbálta a parkba csalogatni – azzal az ürüggyel, hogy közösen drogoznak. A 16 éves lemondta a randevút. Idén február 11-én azonban egy újabb kísérlet során beleesett a csapdába, és elment a parkba.

A két osztálytárs megegyezett, hogy megkínozzák és kegyetlenül megölik Briannát. Még buzdították is egymást -írja a Bild.

Nem sokkal dél után mindhárman találkoztak a parkban. A két vádlott többször is beledöfte a kést a védtelen transzlány testébe – egészen addig, amíg meg nem halt.

A gyilkossági per most egy manchesteri bíróságon zajlik. Brianna szülei jelen vannak. Ítélet heteken belül várható.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés