ACNEWS

Háremet tartott az élősködő apa a lánya egyetemista barátnőiből

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Először 1-2 hétre költözött be a lánya kollégiumába. 10 évig maradt, miután háremet alkotva prostitúcióra kényszerítette a gyermeke barátait.
Hirdetés
Ad image

A fordulatos történet akkor kezdődött, amikor az elítélt csaló Larry Rayt kiengedték a börtönből. Mivel nem volt hova mennie, végül a kanapén aludt a lánya, Talia bérlakásán. Az egyetemista barátaival élt a kampuszon akkoriban egy házban, így könnyen be tudták fogadni a férfit. Vesztükre. Először az volt a terv, hogy Ray mindössze 1-2 hetet marad, amíg talpra nem áll. Azonban ez egy 10 éves rémuralom kezdete lett.

A mintaapa egyfajta guruként és tanácsadóként pozicionálta magát Talia baráti körében, miközben lassan, a színfalak mögött felkészítette őket. A célja az volt, hogy a lányok úgymond a tanítványai legyenek egy szexszektában, amely fiatal lányokat szolgáltatott ki a New York-i társadalmi elit számára. Ray behízelegte magát a lánya barátai közé. „Mindenki abban a hitben volt, hogy csak addig marad ott, amíg nem talál saját lakást. Ennek valószínűleg legfeljebb egy-két hétig kellett volna tartania.” – idézte az egyik áldozatot, Stephanie-t a DailyStar. „De jó volt, hogy itt volt a házban. Mindig fel volt töltve a hűtő, gondoskodott rólunk. Talia egyik rózsaszín, fodros kötényét vette fel mindig, ebben mosogatott. Az egész ház ragyogott, amikor Larry ott volt. Mindent készpénzzel fizetett, amit mindig magánál hordott egy hátizsákban. Azonban a vagyonának pontos forrása rejtély maradt számunkra.” – emlékezett vissza a lány.

Ray állította, hogy színes múltja volt. Elmondása szerint többek között dolgozott a CIA-nak, barátságot kötött Mihail Gorbacsov volt szovjet vezetővel és Rudy Giuliani New York-i polgármesterrel egyaránt. De azt is elmondta az őt csillogó szemmel körül rajongó lányoknak, hogy azért került börtönbe, hogy elhallgattassák őt, miután titkokat tudott 9/11-ről.

Kiválasztotta a kedvencét

Figyelmét különösen Isabella Pollokra, Talia legjobb barátnőjére összpontosította. Táplálta a lány önbizalmát, miközben arra készítette fel, hogy teljesen függővé váljon tőle. „A többi lakótárs már-már szinte féltékeny volt. Az járt a fejünkben, hogy ha Larry ennyit tesz Isabelláért, akkor mit tehetne meg értem?” – mesélte Stephanie. Ray egy másik áldozata, Felicia Rosario a People magazinnak elmondta: „Olyan volt, mint egy barát barátjának barátja: laza, megbízható. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ember lehet.”

Ray agymosásának hála Felicia végül összeköltözött vele New Yorban. A lány azonban megtudta, hogy Larry a többi lányt is meggyőzte, hogy feküdjenek le vele. Amiről felvételeket is készített. Ezzel zsarolta végül őket, hogy más férfiakkal is lefeküdjenek.

Személyre szabott manipuláció

A férfi különböző személyiségzavarokkal „diagnosztizálta” a lányokat. Meggyőzte őket arról, hogy gyermekkorukban szexuálisan zaklatták őket, annak ellenére, hogy erre semmilyen bizonyíték nem volt. A csoport egy másik újonnan érkezett tagját, Danielt arra kényszerítette, hogy szexeljen Isabellával, miközben Ray nézte, sőt még csatlakozott is hozzá, hogy demonstrálja az idősebb férfi hatalmát a diákok felett.

Manipulációja egyre mélyült. Elhitette a diákokkal, hogy tartoznak neki a tulajdonában okozott „károkért”, és egyéb pénzügyi követelésekkel állt elő. Az egyik diák később azt vallotta a bíróságon, hogy négy év alatt mintegy 2,5 millió dollárt (903 millió forint) adott Raynek szexmunkából származó jövedelméből. „Ray taktikái közé tartozott az alvásmegvonás, a pszichológiai és szexuális megalázás, a verbális bántalmazás, a fizikai erőszak, az azzal való fenyegetés, a büntetőjogi lépésekkel való fenyegetés, valamint az áldozatok családjuktól való elidegenítése és a mentális egészségük kihasználása.” – áll a vádiratban.

Claudia, az áldozatok egyike végül megpróbált kiszabadulni. Csakhogy Ray a nyomára akadt, és rákényszerítette egy bizarr vallomásra, amit körbeküldött e-mailen, hogy sakkban tartsa és megalázza a lányt. A The New York Post szerint Ray megkínozta, miután több órán keresztül vadidegenek adta kézről kézre. Ray és egyik társa levetkőztette, egy székhez bilincselte, majd egy műanyag zacskóval fojtogatta. A nő végül az egyik koronatanú lett Larry tárgyalásán.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés