ACNEWS

Három csillagjegynek prófétai álmai vannak – Te köztük vagy?

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az álmokra érdemes emlékezni, mert sokszor nemcsak a jelenünkre, de a jövőnkre is hatással lehetnek. Akár meg is mondhatják azt.
Hirdetés
Ad image

A szájhagyomány úgy tartja, hogy az embereknek csütörtök és péntek éjjel próféta álmaik vannak, azaz előrevetítik a jövőt. Az Unian asztrológusai szerint azonban vannak olyan csillagjegyek, amelyek szülöttjeinek a jövőbelátás mindennapi. De mindössze 3 ilyen létezik. Te köztük vagy?

Kos

A Kosnak leggyakrabban globális problémákkal kapcsolatos álmai vannak. Azaz előre láthatnak valamiféle kataklizmát, változást, katasztrófát az országban vagy a világon. A Kos szülöttjei sajnos ennek gyakran semmilyen jelentőséget sem tulajdonítanak. Pillanatok alatt el is felejtik, hogyan is szólt a jóslat. Ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy próbáljanak meg jobban figyelni, emlékezni. Ezzel ugyanis lehet meg tudnak akadályozni egy borzalmas tragédiát. Vagy akár egy tömegbalesetet is, ha időben lépnek. Míg, ha nem figyelnek, az ártatlan emberek életébe is kerülhet.

Rák

A rákok leggyakrabban a családjukkal álmodnak. Az ő jövőjükbe nyerhetnek betekintést az éj leple alatt. Ezek az emberek elképesztően ragaszkodnak rokonaikhoz, folyamatosan aggódnak értük. Egy pillanatra se engednék el a kezüket, ha tehetnék. Mások által érthetetlen, érzéki kapcsolat fűzi őket szeretteikhez, ezért álmukban képesek olyan eseményeket észlelni, amik hamarosan megtörténnek a szeretteikkel. Legyen az jó vagy rossz. Azonban vigyázat! Nem szabad összemosni a jóslatot a túlzott aggodalommal!

Skorpió

Az asztrológusok állítása szerint a skorpiók elképesztően fejlett intuícióval rendelkeznek. Így lehetséges, hogy az álmaik előrevetítik a jövőjüket, az életükben hamarosan bekövetkező változásokat. Ennek segítségével pedig könnyen alakíthatják azt kényük, kedvük szerint. Ezért fontos, hogy memorizáld az álmaidban történteket. Hisz így olyan helyzeteket is befolyásolhatsz, amely bekövetkeztétől rettegsz. Vagy éppen megfordíthatod a szerencsédet, és te lehetsz az, aki mindig mások előtt van egy lépéssel, majd távozik győztesként a csatamezőről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés