ACNEWS

Ilyen leszel idős korodra a csillagjegyed szerint

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Az asztrológusok biztosak abban, hogy az a csillagkép, amely alatt az ember megszületett, idős korában is befolyásolja a karakterét.
Hirdetés
Ad image

BAK (12.22-01.20)

A rendkívül felelősségteljes, komoly és fegyelmezett Bakok idős korukra játékos gyerekekké válnak. Úgy tűnik, esetükben az idő kezd visszafelé forogni, és minél idősebbek, annál gyerekesebbek lesznek. Talán így pótolják azt, amit fiatalkorukban kihagytak.

VÍZÖNTŐ (01.21-02.19)

Ez a csillagjegy is nyugodtan besorolható a „gyerekes felnőtt” kategoriájába. Az évek múlásával a Vízöntők általában nem figyelnek mások véleményére, és azt teszik, amit ők helyesnek tartnak. Igaz, néha a különcségüket túlzásba viszik, és akkor nehéz kommunikálni velük.

HALAK (02.20-03.20)

Ez a csillagjegy retteg a közelgő öregségtől. A Halak nem az egészségügyi problémáktól vagy a külalakuk romlásától félnek. Inkább attól, hogy nagyon kevés idejük marad minden eltervezett dolog megvalósítására. Érdemes emlékeztetni magukat arra, hogy az állandó aggódás megfosztja az embert attól az örömtől, hogy itt és most élvezzék az életet.

KOS (03.21-04.20)

Az ebben a csillagképben született emberek nem veszik észre a korukat. Fiatal koruktól kezdve biztosak abban, hogy győzelemre születtek, és a csillagok hatalmas energiával ruházták fel. Ez a vitalitás kitart az öreg korukig. Nyugdíjba vonulásuk után is ugyanazok az elszánt vitázók és izgalmakra vágyók maradnak.

BIKA (04.21-05.21)

A Bika szereti az életet annak minden pillanatával, és soha nem tagadja meg magától a testi örömöket. Igaz, az életkor előrehaladtával ezek az élvezetek többnyire gasztronómiai jellegűvé válnak. Ez észrevehetően befolyásolja az alakját, azoban ez különösebben nem befolyásolja az egészségét, mert nagy erőtartalékkal rendelkezik.

IKREK (05.22-06.21)

Az Ikrek csak legyint a „nyugdíjas kor” kifejezésre. Az ilyen csillagjegyűt gyermekkorától kezdve fáradhatatlan kíváncsiság és életszomj jellemzi. Nyugdíjasként pedig gyakorlatilag semmi sem változik. Az Ikrek mindig a dolgok sűrűjében van, és kész minden extravaganciára, hogy ne unatkozzon egyedül.

RÁK (06.22-07.22)

Az érzékeny és érzelmes Rákok idős korukhoz közeledve két típusra oszlanak. Egyesek iszonyatos erővel kezdenek gondoskodni másokról, még akkor is, ha azok nem kérik. Mások lelkes nagyszülőkké válnak, az életük értelmét a szeretett unokáikban látják

OROSZLÁN (07.23-08.23)

Az évek múlásával Oroszlán királyi természete egyre inkább előtérbe kerül. A nyugdíjas Oroszlán szívesen fogadja leereszkedően a személye iránti figyelem jeleit, és még jobban magára és vágyaira koncentrál. Ez a csillagjegy egyébként sokszor nem a valós életkora, hanem a lelkiállapota miatt érzi magát nyugdíjasnak.

SZŰZ (08/24-09/22)

Ezt a jegyet a legmagasabb szintű önfegyelem jellemzi. A Szüzek egész életükben magas követelményeket támasztanak magukkal szemben. Nyugdíjas korukban is gyakran meglehetősen merev életmódot folytatnak. Nincs alvás ebédig, vagy vég nélküli sorozatnézés. A Szűz elméje folyamatos edzésre szorul.

MÉRLEG (09.23-10.22)

A Mérlegeknek mindig a megjelenés állt az első helyen, és ez az évek során sem fog változni. Ez a csillagjegy idős korában is nagyon odafigyel majd földöntúli szépségének gondozására, hogy aztán megérdemelten élvezze erőfeszítéseinek eredményét.

SKORPIÓ (10.23-11.21)

A Skorpiók idős korukban majdnem olyan tekintélyesek és szimpatikusak, mint az Oroszlánok. Biztosak abban, hogy minden földi bölcsesség középpontjában állnak, ezért szeretnek ostoba fiatalokat tanítani. Néha sajnos túl messzire mennek, unalmassá és túlságosan tolakodóvá válnak.

NYILAS (11. 22-12. 21.)

A Nyilasok meglehetősen fájdalmasan élik meg az időskor közeledtét, és túlságosan válogatósak mindenben, ami életkorukkal és főleg megjelenésükkel kapcsolatos. Kitartóan megkérdeznek másokat, hogy hogyan néznek ki, remélve, hogy hallanak néhány bókot. Pedig aligha kell aggódniuk: a Nyilasok még idős korukban is vonzónak tűnnek.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés