ACNEWS

2024. April 24.   |   György napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Harrison Ford őrjöngött: „Mi a f@sz megy itt?”

Fotó: Indiana Jones 5
Fotó: Indiana Jones 5
Úgy bántak a színésszel, mint egy öreg bácsival. Ez pedig nagyon nem esett jól neki…
Hirdetés
Ad image

Harrison Ford nemrégiben leforgatta az utolsó Indiana Jones-filmet, amely a Sors tárcsája alcímet viseli.

Ennek kapcsán adott egy interjút a Esquire magazinnak, melyben elárulta, hogy az egyik jelenetben nagyon dühös lett. A sztori szerint, Indiana Jones New York közepén lovagol, miközben a tömeg épp az 1969-es holdra szállást ünnepli. A színész mikor lóháton ült, három kaszkadőr figyelte minden lépését.

„Azt gondoltam, mi a f@sz megy itt? Mintha gruppik támadtak volna meg. Nézek lefelé, ott van három kaszkadőr, akik arra vigyáznak, le ne essek a nyeregről. Mondták, hogy ’Jaj, annyira féltünk, azt gondoltuk, bla, bla, bla…’. Én meg azt feleltem, ’Hagyjatok már békén, b@szd meg, egy öregember vagyok, aki leszáll egy lóról, úgy is akarok kinézni!’” – emlékezett vissza Harrison Ford.

Az új filmben egyébként erősen éreztetik, hogy a főhős már igencsak koros. Az egyik első jelenetben például a régészprofesszor félmeztelenül mutatkozik.

„Azt akartam, hogy egy ambiciózus film legyen az utolsó. És nem úgy értem, hogy korábban nem csináltunk ambiciózus filmeket, sokféleképpen ambiciózusak voltak, de nem feltétlenül olyan ambiciózusak a karakterrel, mint amilyennek most szerettem volna” – mondta a 80 éves színész.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés