ACNEWS

Harsányi Levente megmutatta 20 évvel fiatalabb szerelmét

Válása után ismét szerelmes a népszerű műsorvezető/ Fotó: MTVA
Válása után ismét szerelmes a népszerű műsorvezető/ Fotó: MTVA
Válása után ismét rátalált a szerelem az ismert rádiósra
Hirdetés
Ad image

Az ismert rádiós korábban lapunknak elárulta, megismerkedett egy hölggyel, akivel egy baráti összejövetelen találkozott először. Harsányi Levente akkor úgy fogalmazott, kialakulóban van a kapcsolatuk, így nem osztott meg részleteket.

A Story magazin legfrissebb számából most kiderült, hogy a kétgyermekes, 53 éves tévés egy nála 20 évvel fiatalabb nőben, Obersovszky Larában találta meg a szerelemet.

„Mindketten egy barátunkhoz voltunk hivatalosak, de előtte egy szülinapon töltöttem az estém. (…) Lestrapáltan, kedvtelenül érkeztem meg az összejövetelre, ráadásul a házhoz menet még el is estem a jeges úton, de végül egészen Lara karjaiba csúsztam. Így kezdődött a mi történetünk” – árulta el a heti magazinnak Harsányi Levente.

Másnap rá is írt Larára, két héttel később pedig az első találkozást is megejtették.

A Németországban műsorvezetőként és riporterként egyaránt sikeres Lara elárulta, a rádiós már az első találkozásukkor levette őt a lábáról.

„Onnantól, hogy megismertem, csak ő járt a fejemben. Úgy érzem, ő az igazi! Hihetetlen energia, kémia van közöttünk. Bár még friss a kapcsolatunk, és az összeköltözés is várat magára, de komolyan tervezünk egymással” – mondta el.

Harsányi Levente szándékai is komolynak bizonyulnak, már be is mutatta gyerekeinek az új párját. Larának az előző kapcsolatából már van egy hétéves lánya, aki az elmondása szerint nagyon jól kijött a rádiós gyermekeivel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés