ACNEWS

Hashajtóval akarta elszakítani feleségét a titkos szeretőjétől

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Az ötgyermekes apa, azt hitte, hogy megcsalja a felesége. Eszement módon akart bosszút állni. Pedig nem is volt miért.
Hirdetés
Ad image

Az 51 éves doveri Richard Black egy belső kamera felvételein utóbb azt látta, hogy valaki belopózott a konyhájukba. Ez alapján azt hitte, hogy a felesége megcsalja, és annak szeretőjét látja, amint éppen besurran. Az ötgyermekes apa nem sokat gondolkozott a bosszún. Megmérgezte az élete társát. A gyógyszereit, kicserélte hashajtó tablettákra. Gondolván, hogy az állandó hasmenés majd szétszakítja a titkos párt.

A feleség azonban gyanút fogott. Amikor már két napja furcsán érezte magát az akaratlanul bevett hashajtók miatt, megnézte a konyhában készült kamerafelvételeket, és észrevette, hogy Black a rosszullétet megelőző este mókolt a gyógyszereivel. Ezután elküldte a felvételt egy barátjának is, aki továbbította azt a rendőrségnek. Még aznap szembesítették Blacket, aki megpróbálta a rosszul elkészített garnélarákot okolni a betegségéért.

A nő a bíróságnak elmondta: először szédült, majd kishíján elájult, a tünetei fokozatosan rosszabbodtak. Rosszullét és hasmenés is jelentkezett nála.

Az ötgyermekes Black egy percig sem tagadta a bíróság előtt a bűnét. De csak öt évre szóló távoltartási végzést kapott, amely megtiltja a kapcsolattartást a feleségével. Emellett 18 hónapon keresztül 180 óra fizetetlen közmunkát kell végeznie, és 535 font költséget, valamint a törvényes pótdíjat kell fizetnie – írja a DailyMail.

Simon Taylor bíró elmondta neki, hogy ez egy „viszonylag szokatlan bűncselekmény”, amellyel nem gyakran találkozik a bíróság. Hozzátette, bár Black tettei „jelentős pszichológiai hatást” gyakoroltak áldozatára. A bíró az ítélethozatalhoz fűzött megjegyzéseiben közvetlenül Blackhez fordult: „A kapcsolati zűrzavart követően teljesen helytelen utat választott. Elfogadtam, hogy nem állt szándékában tényleges testi sértést okozni, de ez egy kiszámított támadás volt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés