ACNEWS

Hasmenés okozott vészhelyzetet egy Barcelonába tartó gépen

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
A Delta Air Lines járatának kétórányi repülés után kellett visszafordulnia
Hirdetés
Ad image

Néhány napja Atlantában szállt fel Delta Barcelonába tartó, Airbus típusú gépe, amelynek egyik utasa hasmenést kapott, és nem tudott időben eljutni a vécére. A rádiófelvétel meghallgatható a LiveATC.net-en. „Biológiai veszélyhelyzet van” – mondta a pilóta a légi irányításnak. – „Az egyik utasunknak hasmenése volt, ami az egész repülőt érintette, ezért vissza kell mennünk Atlantába”.

Valaki azt írta az X-en (korábban Twitter), hogy a párja is ezen a gépen utazott, és beszámolt az esetről. „Elég csúnya volt. Végigcsöpögött a folyosón és borzalmas szaga volt. Később a fertőtlenítőszertől pedig vanília szaga lett”.

A DL194-es járat visszatért Atlantába, ahol a repülőgépet teljesen ki kellett fertőtleníteni. A szerencsétlenül járt utasért pedig mentősök mentek a fedélzetre. A többi utasnak pedig át kellett szállnia, így a tervezettnél nyolc órával később érkeztek meg – írja a blich.ch.

Mint kiderült, sikerült teljesen tisztára mosni és kifertőtleníteni az Airbus A350-est. A NY Post szerint ugyanis a repülőgép azóta már egy másik utat is teljesített. A Delta pedig megerősítette a portálnak, hogy orvosi probléma volt a fedélzeten.

„A kollégáink gyorsan megtisztították a gépet. Elnézést kérünk a vendégeinktől a kellemetlenségekért” – közölte a légitársaság.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés