ACNEWS

Helikopterrel üldözték az őrült mazdást, Kecskemétnél elfogták

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Tucatnyi migráns ült a menekülő autóban, több kocsinak is nekiütközött, mire a rendőrök elfogták a bandát.
Hirdetés
Ad image

A Készenléti Rendőrség helikopterét is bevetették az M5-ös autópályán egy migránsokat csempésző Mazda üldözésénél – írja a police.hu. Az M5-ös autópályán fokozott ellenőrzést hajtottak végre a helyi rendőrök.  

A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök délelőtt ellenőrzés alá akartak vonni egy Mazdát. De a sofőr a jelzésükre nem állt meg. Továbbment, és Kiskunmajsa, majd Kiskunfélegyháza érintésével felhajtott az M5-ös autópályára. A járőrök követték, közben felvették a kapcsolatot az éppen akcióban lévő egyenruhásokkal. Így a földi egységek mellett a légi támogatásként jelen lévő helikopter is bekapcsolódott a Mazda üldözésébe.

A kocsi a sztráda Bács-Kiskun vármegyei szakaszán ütközött egy Audival, amelynek letörte a tükrét. Majd nekiment egy Skodának és egy Iveco járműnek is. Az autóvezető végül Kecskemét térségében megállt, megpróbált elmenekülni. A rendőrök azonban elfogták. Kiderült, hogy a járművet egy 19 éves georgiai férfi vezette, aki egy tucatnyi migránst szállított. A fiatalt embercsempészet miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés