ACNEWS

Hét éve nem tudja eladni Lajcsi a mocsai birtokát

Fotó: TV2
Fotó: TV2
A majdnem 5 milliárd forintért meghirdetett ingatlanra nem tolongtak a vevők, ezért külön, 235 millióért adná el a vadászházat.
Hirdetés
Ad image

Nincs egyszerű dolga az áramlopásért 3 év, 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajosnak. Hiszen tavaly óta börtönben, pontosabban börtönkórházba sínylődik. Bevétele nincs, ezért érthető, hogy szabadulna a mocsai és egyéb ingatlanaitól. Hiszen a fűtés költsége az egekbe rúg, de az állagmegóvás, a birtok őrzése mind, mind súlyos pénzekbe kerül. Mint azt az Origo megírta, a híres trombitás 13 millió eurós áron kínálta az 1868 négyzetméteres mocsai kastélyát. Később 4,9 milliárd lett az ára a 33 szobás ingatlannak. Később az ingatlanos oldalakról lekerült a muzsikus mocsai kastélya. Lagzi felesége és a gyerekei is feltűntek a környéken, de a falu lakói már régen nem látták őket.

Most kiderült, hogy a birtok egy részét és az azon álló 420 nm-es vadászházat külön értékesítik, amiért  235 millió forintot kér a trombitás. Ezt nyilván gyorsabban gazdát cserélhet, mint a sok milliárdot érő birtok. Az ingatlanban egyébként maga Lajcsi is sokáig élt, miután megromlott a házassága miatt kiköltözött a kastélyból.

„Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra. Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállatsimogatóban gondolkodott” – mondta az ingatlanos a Borsnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés