ACNEWS

2024. May 01.   |   Fülöp, Jakab napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hogyan tudod a bőr mélyét is hidratálni?

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Az egészséges és fiatal bőr nem csak a géneken múlik. Mutatjuk a trükköket, hogy mit csinálj, hogy ez az állapot örökre megmaradjon.
Hirdetés
Ad image

Az egészséges és fiatalos bőr titka gyakran nem csak a genetikában rejlik, hanem a megfelelő bőrápolásban is. Az esztétikai mélyhidratálások egyre népszerűbbé válnak, és nem véletlenül. Ezek a kezelések nem csupán pár nap erejéig frissítik és fiatalítják a bőrt, hanem hosszabb távú a hatásuk.

A hidratálásban a kulcs

A mindennapi élet, a környezeti tényezők és az öregedés mind kihívásokat jelentenek a bőrünk számára. A fentiek olyan hatékony eszközök, amelyek segítenek a bőrnek megtartani természetes nedvességét, ezáltal javítva annak rugalmasságát és megelőzve a szárazságot és a ráncosodást. Ezek az eljárások a bőr állapotának javítására koncentrálnak, így segítve a bőrt abban, hogy szebb és fiatalosabb legyen. Ez a fajta kezelés nem feltölti a bőrt, hanem regenerálja és hidratálja azt. Rengeteg fajtájuk létezik, amelyek mind egy-egy adott korcsoportnak szólnak, vagy egy probléma megelőzésére szolgálnak. Fontos, hogy ne mi válasszunk közölük, hanem bízzuk szakemberre magunkat a tökéletes személyre szabhatóság érdekében.

(Fotó: EverDerm)

Elsőként érdemes arcdiagnosztikát igénybe venni, mert a vizsgálat során a bőr legmélyebb rétegeit térképezik fel. A mélyhidratáló eljárásokat pedig mindig megelőzi az EverDerm Klinikán egy esztétikai konzultáció is, az ott dolgozó plasztikai sebészekkel, hogy a legjobb eljárást válasszák a vendég számára a klinika számos mélyhidratálása közül.

A titkos adalék

Az egyik leginnovatívabb mélyhidratáló megoldás a Belotero® Revive. Ez egy injektálható hialuronsavas kezelés, amelyet kifejezetten a nap károsította bőr, valamint az öregedés korai jeleinek kezelésére terveztek. A Belotero® Revive nemcsak hidratál, de újradefiniálja a bőr szerkezetét, minimalizálva a finom vonalakat és csökkentve a bőr durvaságát. Ez a töltőanyag új generációjú hialuronsavat tartalmaz, amelyet a bőr rétegeibe injektálnak. A a hialuronsav és a glicerin egyedülálló kombinációját tartalmazza a leghatékonyabb eredmény érdekében. Segít csökkenteni a ráncok kialakulását, miközben újradefiniálja a bőr szerkezetét a fiatalos megjelenés érdekében.  A kezelés csupán minimális kényelmetlenséggel jár, és az eredmények hosszú ideig észrevehetőek maradnak. A mélyhidratálás nemcsak a bőr szépségét fokozza, hanem az egészségét is támogatja. A megfelelő kezelések kiválasztásával és egy szakorvosi konzultációval biztos lehetünk benne, hogy bőrünk ragyogni fog, és egészsége is fokozódik. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés