ACNEWS

Gyalázat! Jégkrém mellett tárolta a kutyatetemeket a holland szaporító Borsodban (18+)

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Csak a legerősebb idegzetű olvasók folytassák ezt a cikket, mert ami a borsodi Pere faluban történt, az gyomorforgató.
Hirdetés
Ad image

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Perén járt a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért alapítvány, de amit ott találtak, arra nem lehetett felkészülni. Egy holland nemzetiségű szaporítóhoz szálltak ki, aki szörnyű körülmények között tartotta a kutyákat.

Az állatvédők 30 kutyát találtak a horror tanyán, köztük többen is vemhesek voltak. Aztán a romos, koszos házba beérve, elképesztő látvány fogadta őket. A földet ürülék és vizelet egyvelege borította, néhány helyen kutya és macskacsontvázak hevertek. A helységben egy hűtőszekrény is volt, ahol a holland szaporítónő az élelmiszerét tartotta… és lefagyasztott kutyatetemeket.

Az alapítvány a facebookon tette közzé, amit tapasztalt.

„Ja, és vannak, akik nem jutottak ki a vásárokba, árusításra….. mert ott rohadnak meg a szaporító telepeken kitudja, milyen körülmények között pusztulva el, milyen sérülések vagy fertőzések által! Őket csak úgy beb@szták a fagyasztóba a jégkrém mellé… NE TÁMOGASD A SZAPORÍTÓKAT!” – írja a Facebookon megosztott bejegyzésében az alapítvány.

„Tehát, amikor az ónodi vásárból vagy a parkolóban összefutva a csomagtartóból vesztek kutyákat, akkor valójában ezt támogatjátok! És ilyen körülmények között éltek az eddigi kutyáitok – fertőben!  TEHÁT NE VÁSÁROLJ (olcsó, törzskönyv nélküli kutyát), mert ameddig veszitek őket, addig van rá kereslet! Értsétek már meg! Azért se vedd meg, mert megsajnálod – inkább szólj az állatvédőknek bizonyítékokkal, képekkel! Mindenellett borzasztóan sokat számít a jegyzők, hatósági állatorvosok és rendőrök közreműködő és határozott munkája (hogy a padláson és pincében rejtegetett állatok is előkerüljenek). Végre nyíljon fel mindenki szeme, és összefogással véget kell vetni a borzalmaknak és az állatok szenvedésének! Börtönt az állatkínzóknak!” – áll a bejegyzésben.

A hűtő horrorisztikus látványáról a videó ITT tekinthető meg.

A kommentelőkből persze hatalmas indulatokat váltott ki a történet. Rengetegen a szaporítónő halálát kívánták.

„Holland, idejön a rohadék, mert otthon nem meri. Nem az első holland, aki a sz@rt csinálja nálunk” –írta az egyik.

„Nem hiszek a szememnek. Hogy lehet valaki ilyen gerinctelen, szívtelen, lelketlen ember. Vele kéne ugyanezt megcsinálni” – tette hozzá egy másik.

Az nem derült még ki, hogy a lefagyasztott kölyökkutya-tetemek mi célt szolgáltak. Egyesek szerint az állatokat fel akarták darabolni, és azzal táplálni a még élőket. Más azt írta, hogy a nő valószínűleg eladta a húsukat, vagy ő maga ette meg.

A hatósági állatorvos, a rendőrség, a jegyző és a polgármester is a házhoz érkezett. A helyszínelés éjfélig tartott, és az összes még élő állatot kimentették.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!