ACNEWS

Igazi hercegnőt vetkőztetett le a Playboy

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Xenia szász hercegnő került a legújabb német Playboy címlapjára, amivel ő lett az első arisztokrata a világon, aki a nyuszis magazinnak vetkőzött.
Hirdetés
Ad image

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris szász hercegnő történelmet írt, miután ő lett az első arisztokrata, aki teljesen levetkőzött a Playboynak. III. Frigyes Ágost 37 éves dédunokája a magazin német kiadásának a márciusi számának a címlapjára került, amire a hercegnő a jelek szerint igencsak büszke.

A valóságshow szerepléseivel híressé vált hercegnő pedig azért vállalta el a fotózást, hogy fellépjen az ítélkezés ellen.

Forrás: princess_xenia_of_saxony Instagram

„Minden nő úgy szép, ahogy van. Nem kell megfelelni a trendeknek, megműttetni magunkat csak azért, hogy valakinek tetszünk. Nekem is vannak striáim és büszke vagyok rájuk” – nyilatkozta a magazinnak a hercegnő. Arisztokrataként pedig elmondása szerint egész életében az előítéletekkel küzdött.

A civilben rendezvényszervezőként tevékenykedő Xenia állítja, hogy az utolsó szász király büszke lett volna rá. Dédnagyapja ugyanis a családja elmondása szerint nagyon vicces és kedves ember volt. Így a hercegnő szerint helyeselte volna a fotózást.

A fotózásról készült beharangozó videót itt lehet megnézni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés