ACNEWS

Így lesznek nyitva hétvégén a budapesti piacok

Fotó: Pixabay / Illusztráció
Fotó: Pixabay / Illusztráció
A budapesti piacok ünnepi kínálattal készülnek és december 18-tól minden nap nyitva lesznek december 24-ig, az utóbbi napon általában 12-13 óráig.
Hirdetés
Ad image

A Nagycsarnokban, a Rákóczi téren, a Batthyány téren, a Fehérvári úton, a Bosnyák téren, a Kórház utcában, a Tétényi úti Üzletközpont piacán és üzleteiben a mindennapi étkezéshez szükséges hozzávalókon túl a karácsonyi menük minden alapanyaga megvásárolható, így egyebek mellett a pulyka egészben, pulykamell, pecsenye kacsa, kacsacomb, halak, (ponty, harcsa, keszeg) a sütéshez mák és dió. Öt különböző helyszínen pedig fenyővásárt is tartanak.

A Vásárcsarnokokban jelentős a karácsonyi ételkínálat is. Szinte valamennyi egységben karácsonyi készételekkel várják a vásárlókat a vendéglátósok. Halászlétől a sült kacsacombon át a rántott halig, de széles a választék a szaloncukrokból is. A Nagycsarnokban már tart a kiemelt karácsonyi vásár.

A Budapest Vásárcsarnokaihoz tartozó piacok december 25-én és 26-án zárva lesznek, a két ünnep között hétköznapi nyitvatartás lesz érvényben, december 30-án és december 31-én pedig a hétvégi rend szerint tartanak nyitva. Így szilveszterkor is lehet vásárolni a menühöz szükséges alapanyagokat: malachúst, kocsonyahúst vagy virslit. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés