ACNEWS

Jákob Zolitól követeli Nagy Ő Virág: fizesse ki a pszichológusát

Jákob Zoltán valójában nagyon magányos ember Fotó: Instagram
Jákob Zoltán valójában nagyon magányos ember Fotó: Instagram
A Nagy Ő-nek már rég vége, de a lányok között még mindig cicaharc tombol a a milliárdos Jákob Zoli szívéért.
Hirdetés
Ad image

Jákob Zoltánt, a milliárdos körömgurut a TV2 Nagy Ő című műsora tette híressé. Az ország egyik leggazdagabb üzletembere végül Hajnal Bettinát választotta, akivel a hírek szerint nincsenek együtt. A műsorban Péntek-Gyulai Virág hiába reménykedett, nem kellett a milliárdosnak. Most üzent neki: nem haragszik rá, várja hívását.

Betti egyszerű, mint a faék

Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, mert, hogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk” – kezdte a Borsnak Virág, aki szerint nincs benne harag és igazából nem is volt. Csak csalódottságot érzett, mert pontosan tudta, amit Zoli még nem.

Úristen, te gyászkeret!

„Hogy Betti személyisége köszönőviszonyban sincs azzal, amit neki mutatott, amikor a forgatásokon találkoztak. Elég csak belepillantani a hölgy egy-két élőzésébe. Hamar meghallhatjuk azokat a pillanatokat, amikor a felvett jó modor mögül kikacsint a valóság. Idéznék is mindjárt egy rá jellemző mondatot, amit egy kommentelőnek mondott. Ó Zsáklin, te idióta állat, te! Úristen, te gyászkeret! Az persze igaz, hogy a kérdés, amit kapott, illetlen volt. De képzeljük csak el, amint Zoli mellett ül egy üzleti vacsorán és amint zavarja valami, kiugrik a száján egy ilyen kis cukiság!”

„Az a nagy helyzet, hogy találtam egy remek optikust a belvárosban, aki megígérte, hogy komoly kedvezménnyel csinál új szemüveglencsét Zolinak. Hiszen nyilván nyáron valami gond lehetett a látásával, amikor sorra jöttek a rózsaceremóniák. Szóval oda szervezem majd a randinkat, majd azonnal megyünk a pszichológusomhoz, ahol kénytelen lesz kiegyenlíteni a kezelésem költségeit. Mert hát ki is a hibás azért, hogy ennyi átok nőt voltam kénytelen elviselni heteken át?”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés