ACNEWS

Kamarás Iván nem adja fel, saját dalával száll versenybe

„Ezzel szeretném megajándékozni a közönségemet szombaton” - nyilatkozta az AcNews-nak a Jászai Mari-díjas színész.

Hirdetés
Ad image

„Ezzel szeretném megajándékozni a közönségemet szombaton” – nyilatkozta az AcNews-nak a Jászai Mari-díjas színész.

Bár a Sztárban Sztár műsorában hétről hétre izgalmas átalakulásokon ment keresztül, a műsor ötödik élő showjában Kamarás Ivánnak kellett búcsút intenie a nézőktől. Rövidesen azonban ismét mikrofont ragad, és a hazai zenészvilág legkiválóbb képviselőivel az oldalán száll versenybe az Év dala címért.

A Duna Televízión a harmadik válogatóval folytatódik A Dal 2023. A szombati élő műsorban ismét 10 ígéretes dal csendül majd fel, köztük a Polinéz Sanzon, amellyel a Jászai Mari-díjas színész egy egészen más oldalát mutatja meg a közönségnek.

„Ez a saját szerzeményem, ezzel szeretném megajándékozni a közönségemet. Jó lesz végre a saját hangomon énekelni”- mondta lapunk megkeresésére a népszerű színész, aki a Sztárban Sztár műsorában már letette zenei névjegyét.

Izgalmas produkcióival adásról adásra nyűgözte le a zsűrit.

Még Lékai-Kiss Ramóna is belepirult, amikor vasárnap Karell Gott bőrébe bújva, fekete hajú macsóként szántotta fel a színpadot. A bókáradat és Ramóna 10 pontja sem volt elég azonban a bennmaradáshoz. Kiss Ernő Zsolttal az oldalán kellett távozniuk a műsorból.

 

Kiesése ellenére Kamarás úgy érzi, nyertesként hagyta el a stúdiót.

„Én csak végeztem a munkámat, és azt a minőséget hoztam, ami hozzám méltó. A közönségem is abszolút támogató volt, és ha őket meg tudtam örvendeztetni, akkor úgy gondolom, ez már önmagában egy győzelem” – fogalmazott a népszerű színész.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés